greazy Picopat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 132 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar sonda Asgore'yi öldürdüm ve oyundan attı. Sonra girdiğimdeyse, oyun delirdi bir şeyler oldu. Yardımcı olabilecek var mı?
Arkadaşlar sonda Asgore'yi öldürdüm ve oyundan attı. Sonra girdiğimdeyse, oyun delirdi bir şeyler oldu. Yardımcı olabilecek var mı?
cupchake Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 45 17 Ağustos 2023 #2 greazy dedi: Arkadaşlar sonda Asgore'yi öldürdüm ve oyundan attı. Sonra girdiğimdeyse, oyun delirdi bir şeyler oldu. Yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Yönetici olarak çalıştır. Artı 0 Eksi
greazy dedi: Arkadaşlar sonda Asgore'yi öldürdüm ve oyundan attı. Sonra girdiğimdeyse, oyun delirdi bir şeyler oldu. Yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Yönetici olarak çalıştır.
566156 Kilopat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 5.943 Makaleler 19 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #3 Oyun delirdi derken? Omega Flowey fight olabilir mi acaba? Oynamaya devam edin. Ekran görüntüsü atabilir misiniz ayrıca? Artı 0 Eksi
Oyun delirdi derken? Omega Flowey fight olabilir mi acaba? Oynamaya devam edin. Ekran görüntüsü atabilir misiniz ayrıca?