Sürprizbozan Undertale Sans'ı geçmek

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ellma

Hectopat
Daha fazla  
5 gün önce Undertale soykırım sonunu bitirecek noktaya geldim diyordum, ta ki o iskeleti görene kadar. 5 gündür deniyorum fakat olmuyor. Daha bağışladığı tarafa anca bir kez gelebildim sonra öldüm zaten.

Envanterim:
1 tarçınlı turta.
5 efsanevi kahraman.
1 biftek.
1 hazır noodle.

Silah ve defans ekipmanlarım:
Bıçak ve kalp anahtarlık.

Kısaca Snowman piece ve yanık tava olmadan oyunun en iyi envanterine sahibim ama yine de olmuyor. Saldırılarının yarısı ezberimde ki daha yarısından fazlasını göremedim. Tavsiyeleriniz varsa bekliyorum dostlar.
PS4'ten oynuyorum.
Edit: Çok iyi reflekslerim olduğu söylenemez .

Edit: Birkaç metot baktım ve cloudy glasses ve torn notebook un yardımcı olduğunu gördüm fakat pek emin değilim. Ayrıca artık zorlanmadan 2. faza gelebiliyorum ama ondan ilerisi çok zor.

Son düzenleme:
Hocam alışmak gerekiyor ya. Oyun kolunda daha zor olabilir. Klavyede bi 4 5 saat uğraşınca geçiliyor. 12 saate kadar çıkarsanız da hasar yemeden geçersiniz. Sans seni bağışların yemek yersen saldırı hakkı ona geçmiyor bir de. Kolay gelsin.

Hocam şu an gaster Blaster wheel kısmındayım diğer kısımlarda sıkıntı yok bağışladığı tarafa yemek yemeden veya anca 1 yemek yiyerek geliyorum. Analogda o gaster Blaster wheel daha kolay olur sandım fakat çok daha yavaş oluyor. Geç cevap verdim kusura bakmayın 1-2 haftadır aralıksız deniyorum her gün.

Ve sans the skeleton yenilmiştir.

Son düzenleme:
dırırıtdıt dıt dıt dıt dırırı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…