Sürprizbozan Undertale sonu nasıl yapılıyor?

• Konuyu başlatan 261174
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 1.091
Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Rica ederim hocam varsa Undertale ile ilgili başka sorunuz bilmek isterim :)
Teşekkür ederim hocam, bir kaç sorum daha olacak o zaman. Şimdi ben kimseyi öldürmeden normal son yapmak istiyorum. Kimseyi öldürmeden normal son yapılır mı? yoksa öldürmem mi gerekiyordu? İyi son yapmak için illa herkesle dost mu olmam gerekiyor? Herkesle nasıl dost olacağım? Teşekkür ederim hocam.

Teşekkür ederim hocam, bir kaç sorum daha olacak o zaman. Şimdi ben kimseyi öldürmeden normal son yapmak istiyorum. Kimseyi öldürmeden normal son yapılır mı? yoksa öldürmem mi gerekiyordu? İyi son yapmak için illa herkesle dost mu olmam gerekiyor? Herkesle nasıl dost olacağım? Teşekkür ederim hocam.
Normal sonu hiç yapmadığım için bilemiyorum ama iyi son yapmak için savaşlardan bir şekilde sıyrılıp kaçmalısınız, kesinlikle ve kesinlikle 1 canavarı dahi öldürmemeniz yetiyor, hikaye zaten sizi sürüklüyor, benim vicdanım el vermediğinden ağlaya ağlaya öldürüyordum boss'ları 🤣

Normal sonu hiç yapmadığım için bilemiyorum ama iyi son yapmak için savaşlardan bir şekilde sıyrılıp kaçmalısınız, kesinlikle ve kesinlikle 1 canavarı dahi öldürmemeniz yetiyor, hikaye zaten sizi sürüklüyor, benim vicdanım el vermediğinden ağlaya ağlaya öldürüyordum boss'ları 🤣
Benim anladığım iyi son yapabilmemiz için ilk önce normal bir şekilde oyunu bitirmemiz gerekiyormuş. Normal sonu yaptıktan sonra iyi son yapılıyormuş ve dediğiniz gibi kimseyi öldürmeden. :D

Gerek yok normal son yapmana. Direk ilk oynayışında iyi son yapabilirsin ki öyle yapmasılın ilk oynayışta en iyi deneyimi kesinlikle iyi son veriyor.

Gerek yok normal son yapmana. Direk ilk oynayışında iyi son yapabilirsin ki öyle yapmasılın ilk oynayışta en iyi deneyimi kesinlikle iyi son veriyor.
Hocam kimisi öyle diyor kimisi böyle şaşırdım bende ne yapacağımı. Resmi bir kaynak yok mu bunu öğrenebileceğimiz? Cidden çok emek verdim kimseyi öldürmeden oyunun sonuna kadar geldim iyi son yapmak için. Şimdi benim emeklerim boşunamıydı? Anlayamadım.

Teşekkür ederim hocam, birkaç sorum daha olacak o zaman. Şimdi ben kimseyi öldürmeden normal son yapmak istiyorum. Kimseyi öldürmeden normal son yapılır mı? Yoksa öldürmem mi gerekiyordu? İyi son yapmak için illa herkesle dost mu olmam gerekiyor? Herkesle nasıl dost olacağım? Teşekkür ederim hocam.

Herkesle dost olmak için savaşlardaki etkileşimlerden faydalanmalısın örnek olarak Undyne için papyrusa barışçıl davranmalısın normal son için ise karışık gidilebiliyor diye biliyorum fakat siz yine de kimseyi öldürmeyin true pacifist için pratik yapmış olursunuz.
İyi son yapmak için herkesle dost olmanız ve kimseyi öldürmemeniz gerekli iyi oyunlar.

Hocam kimisi öyle diyor kimisi böyle şaşırdım bende ne yapacağımı. Resmi bir kaynak yok mu bunu öğrenebileceğimiz? Cidden çok emek verdim kimseyi öldürmeden oyunun sonuna kadar geldim iyi son yapmak için. Şimdi benim emeklerim boşunamıydı? Anlayamadım.
Resmi kaynak benim, ben öyle bitirdim.

Dostlar normal sonu bitirdim ve iyi son yapmak için tekrar başladım ama iyi sonu engelleyecek bir hata yaptım ve save'i sıfırladım tekrar. Bu seferde Flowey ortalıktan kayboldu. Bende oyunun datasından her şeyi sıfırladım ve oyunu açtım. Oyunu açtığımda tekrar isim yazdım ve sanki en baştan başlıyorum gibi hissettim çünkü her şey(Flowey'in konuşmaları falan) oyuna ilk başladığım gibiydi. Şimdi ben dataları sıfırladığım için oyun benim normal sonu bitirdiğimi algılamayacak mı? En baştan mı normal sonu bitirmem lazım yoksa şuan iyi son yapabilir miyim?

Dostlar normal sonu bitirdim ve iyi son yapmak için tekrar başladım ama iyi sonu engelleyecek bir hata yaptım ve Save'i sıfırladım tekrar. Bu sefer de flowey ortalıktan kayboldu. Bende oyunun datasından her şeyi sıfırladım ve oyunu açtım. Oyunu açtığımda tekrar isim yazdım ve sanki en baştan başlıyorum gibi hissettim çünkü her şey(flowey'in konuşmaları falan) oyuna ilk başladığım gibiydi. Şimdi ben dataları sıfırladığım için oyun benim normal sonu bitirdiğimi algılamayacak mı? En baştan mı normal sonu bitirmem lazım yoksa şu an iyi son yapabilir miyim?

Hocam sen neler yaptın öyle ya. İstersen barışçıl rotanın savesini indirebilirsin tekrar normal son yapmak istemiyorsan.

Pacifist olan barışçıl genocide katliam yolu ama pacifist seçerseniz bitince tekrar normal olur mu bilemem.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı