maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.764 Makaleler 19 Çözümler 28 17 Mart 2023 #21 Ben 5,40₺'ye düştüğünde almıştım arkadaşımla kaç yıl önce. Aldığım ilk oyundu, nereden bilebilirdim sırf oyun almak için harçlığımı biriktirmeye başlayacağımı... Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mart 2023
Ben 5,40₺'ye düştüğünde almıştım arkadaşımla kaç yıl önce. Aldığım ilk oyundu, nereden bilebilirdim sırf oyun almak için harçlığımı biriktirmeye başlayacağımı...
CanVolteX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 1.646 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri İŞLEMCİ: 11. nesil İNTEL Core i5 RAM: 16gb DDR4 EKRAN KARTI: RTX3050 Tİ ASUS TUF GAMİNG F15 Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 19 Mart 2023 #22 Osman Nuri23 dedi: 5 TL'ye size güzel saatler yaşatabilecek oyunlardan. Bu kadar ucuza düzgün oyun kalmadı artık. Save 90% on Undertale on Steam UNDERTALE! The RPG game where you don't have to destroy anyone. store.steampowered.com Genişletmek için tıkla... Korsan olarak oynayıp bitirdim ve sonra emeğe saygısızlık olduğunu anlayıp gidip 18 liraya almıştım. Çok güzel bir oyun. Bu arada. Sürprizbozan: Spoiler değil, sadece oyunun en sonundaki bir söz Do you want to have a bad time.
Osman Nuri23 dedi: 5 TL'ye size güzel saatler yaşatabilecek oyunlardan. Bu kadar ucuza düzgün oyun kalmadı artık. Save 90% on Undertale on Steam UNDERTALE! The RPG game where you don't have to destroy anyone. store.steampowered.com Genişletmek için tıkla... Korsan olarak oynayıp bitirdim ve sonra emeğe saygısızlık olduğunu anlayıp gidip 18 liraya almıştım. Çok güzel bir oyun. Bu arada. Sürprizbozan: Spoiler değil, sadece oyunun en sonundaki bir söz Do you want to have a bad time.
Proteus Hectopat Katılım 10 Kasım 2021 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2023 #23 Teşekkürler konu için gayet zevkli bir oyun hugoladan izlemiştim kütüphaneme eklemek güzel oldu.
CanVolteX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 1.646 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri İŞLEMCİ: 11. nesil İNTEL Core i5 RAM: 16gb DDR4 EKRAN KARTI: RTX3050 Tİ ASUS TUF GAMİNG F15 Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 19 Mart 2023 #24 Proteus dedi: Teşekkürler konu için gayet zevkli bir oyun hugoladan izlemiştim kütüphaneme eklemek güzel oldu. Genişletmek için tıkla... Bu arada hugola oyunu bitirmedi. Daha 2 son daha var
Proteus dedi: Teşekkürler konu için gayet zevkli bir oyun hugoladan izlemiştim kütüphaneme eklemek güzel oldu. Genişletmek için tıkla... Bu arada hugola oyunu bitirmedi. Daha 2 son daha var
Touhoufanı Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 413 Çözümler 2 19 Mart 2023 #25 Kesinlikle fiyatına değer.
Proteus Hectopat Katılım 10 Kasım 2021 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2023 #26 CanVolteX dedi: Bu arada hugola oyunu bitirmedi. Daha 2 son daha var Genişletmek için tıkla... O seslendirme falan yapıyordu ondan izlemiştim hoşuma gitmişti oyun daha başka sonlar varsa da işime gelir oynarım
CanVolteX dedi: Bu arada hugola oyunu bitirmedi. Daha 2 son daha var Genişletmek için tıkla... O seslendirme falan yapıyordu ondan izlemiştim hoşuma gitmişti oyun daha başka sonlar varsa da işime gelir oynarım