tonbaligi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.466 Çözümler 5 Yer Istanbul 27 Mayıs 2020 #1 Hem bilgisayarım iyi değil hem de grafiğe hiç önem vermiyorum. Hikaye oyunlarını çok seviyorum ama undertale ve deltarune dışında neredeyse çok az hikaye tarzı zevk aldığım oyun çok az. Lütfen katana Zero adlı kullanıcı buraya gelmez . Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mayıs 2020
Hem bilgisayarım iyi değil hem de grafiğe hiç önem vermiyorum. Hikaye oyunlarını çok seviyorum ama undertale ve deltarune dışında neredeyse çok az hikaye tarzı zevk aldığım oyun çok az. Lütfen katana Zero adlı kullanıcı buraya gelmez .
Sanch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 1.576 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2020 #2 Çok geç, Katana ZERO oynayacaksın. Olmadı Hotline Miami veya The Messenger. Sistemini çok zorlamaz. Naz yapma .
Çok geç, Katana ZERO oynayacaksın. Olmadı Hotline Miami veya The Messenger. Sistemini çok zorlamaz. Naz yapma .
tonbaligi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.466 Çözümler 5 Yer Istanbul 27 Mayıs 2020 #3 Sanch dedi: Çok geç, Katana ZERO oynayacaksın. Olmadı Hotline Miami veya The Messenger. Sistemini çok zorlamaz. Naz yapma . Genişletmek için tıkla... Oynadım. Hiç bana öyle oynamamışım gibi bakma. Sanch dedi: Çok geç, Katana ZERO oynayacaksın. Olmadı Hotline Miami veya The Messenger. Sistemini çok zorlamaz. Naz yapma . Genişletmek için tıkla... Şuan sadece lol oynuyorum Sanch dedi: Çok geç, Katana ZERO oynayacaksın. Olmadı Hotline Miami veya The Messenger. Sistemini çok zorlamaz. Naz yapma . Genişletmek için tıkla... Şuan sadece lol oynuyorum
Sanch dedi: Çok geç, Katana ZERO oynayacaksın. Olmadı Hotline Miami veya The Messenger. Sistemini çok zorlamaz. Naz yapma . Genişletmek için tıkla... Oynadım. Hiç bana öyle oynamamışım gibi bakma. Sanch dedi: Çok geç, Katana ZERO oynayacaksın. Olmadı Hotline Miami veya The Messenger. Sistemini çok zorlamaz. Naz yapma . Genişletmek için tıkla... Şuan sadece lol oynuyorum Sanch dedi: Çok geç, Katana ZERO oynayacaksın. Olmadı Hotline Miami veya The Messenger. Sistemini çok zorlamaz. Naz yapma . Genişletmek için tıkla... Şuan sadece lol oynuyorum
Sanch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 1.576 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2020 #4 tonbaligi dedi: Oynadım. Hiç bana öyle oynamamışım gibi bakma. Şu an sadece LoL oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Eğlenmiş olmalısın, yoksa yakarım burayı. Sıradaki oyun serim: Valfaris Death's Gambit Salt and Sanctuary Benim yıldızlı oyunlarım: Guacamelee! - Guacamelee! 2 (İkincisi daha iyi.) Ori and the Blind Forest (Bu biraz sistemini zorlayabilir.) Ori and the Will of the Wisps (Bu kesin sistemini zorlar.) Blasphemous Hollow Knight Cuphead The Messenger Hotline Miami Katana ZERO (Oynamışsın zaten, umarım.) Sana uygun gibi gözüken: Stardew Valley (Çünkü bu oyunda savaşmak gibi dertler yok, tam kafa dağıtmalık oyun. İncele istersen.) Son düzenleme: 27 Mayıs 2020
tonbaligi dedi: Oynadım. Hiç bana öyle oynamamışım gibi bakma. Şu an sadece LoL oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Eğlenmiş olmalısın, yoksa yakarım burayı. Sıradaki oyun serim: Valfaris Death's Gambit Salt and Sanctuary Benim yıldızlı oyunlarım: Guacamelee! - Guacamelee! 2 (İkincisi daha iyi.) Ori and the Blind Forest (Bu biraz sistemini zorlayabilir.) Ori and the Will of the Wisps (Bu kesin sistemini zorlar.) Blasphemous Hollow Knight Cuphead The Messenger Hotline Miami Katana ZERO (Oynamışsın zaten, umarım.) Sana uygun gibi gözüken: Stardew Valley (Çünkü bu oyunda savaşmak gibi dertler yok, tam kafa dağıtmalık oyun. İncele istersen.)
XelanDi Centipat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 112 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2023 #5 Sanch dedi: Eğlenmiş olmalısın, yoksa yakarım burayı. sıradaki oyun serim: Valfaris Death's gambit. Salt and Sanctuary. benim yıldızlı oyunlarım: Guacamelee! - guacamelee! 2 (ikincisi daha iyi.) Ori and the Blind Forest (bu biraz sistemini zorlayabilir.) Ori and the Will of the Wisps (bu kesin sistemini zorlar.) Blasphemous Hollow Knight. Cuphead The Messenger. Hotline Miami. Katana Zero (oynamışsın zaten, umarım.) sana uygun gibi gözüken: Stardew Valley (çünkü bu oyunda savaşmak gibi dertler yok, tam kafa dağıtmalık oyun. İncele istersen.) Genişletmek için tıkla... Liste çok işime yaradı teşekkürler.
Sanch dedi: Eğlenmiş olmalısın, yoksa yakarım burayı. sıradaki oyun serim: Valfaris Death's gambit. Salt and Sanctuary. benim yıldızlı oyunlarım: Guacamelee! - guacamelee! 2 (ikincisi daha iyi.) Ori and the Blind Forest (bu biraz sistemini zorlayabilir.) Ori and the Will of the Wisps (bu kesin sistemini zorlar.) Blasphemous Hollow Knight. Cuphead The Messenger. Hotline Miami. Katana Zero (oynamışsın zaten, umarım.) sana uygun gibi gözüken: Stardew Valley (çünkü bu oyunda savaşmak gibi dertler yok, tam kafa dağıtmalık oyun. İncele istersen.) Genişletmek için tıkla... Liste çok işime yaradı teşekkürler.