O optgmz Femtopat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #1 Undertale Türkçe yama kurmama rağmen açtığımda oyun İngilizce olarak çalışıyor.
Çözüm A A Atahan Kutlu 5 Temmuz 2023 optgmz dedi: Oyun indir VIP'den kurdum. Genişletmek için tıkla... Oyun çeviriden kurun bence. Bu arada Steam'den mi indirdiniz yoksa Game Pass'ten mi? Yamalar Game Pass'te çalışmayabiliyor.
optgmz dedi: Oyun indir VIP'den kurdum. Genişletmek için tıkla... Oyun çeviriden kurun bence. Bu arada Steam'den mi indirdiniz yoksa Game Pass'ten mi? Yamalar Game Pass'te çalışmayabiliyor.
Berxont1 Centipat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 23 5 Temmuz 2023 #2 Hangi yama programından türkçe yama kurdunuz hocam? Artı 0 Eksi
KS KS O optgmz Femtopat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #3 Berxont1 dedi: Hangi yama programından Türkçe yama kurdunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Oyun indir VIP'den kurdum. Artı 0 Eksi
Berxont1 dedi: Hangi yama programından Türkçe yama kurdunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Oyun indir VIP'den kurdum.
A Atahan Kutlu Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 1.715 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Temmuz 2023 #4 Steam oyun özelliklerinden old version 101'e geçtiniz mi? Artı 0 Eksi
dostveviski Hectopat Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 50 5 Temmuz 2023 #5 yanlıslıkla virüs bile kurmuş olabilirsiniz. Antivirüs ile taramanı öneririm. Artı 0 Eksi
KS KS O optgmz Femtopat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #6 Atahan Kutlu dedi: Steam oyun özelliklerinden old version 101'e geçtiniz mi? Genişletmek için tıkla... Geçtim. dostveviski dedi: Yanlıslıkla virüs bile kurmuş olabilirsiniz. Antivirüs ile taramanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Taradım virüs çıkmadı. Artı 0 Eksi
Atahan Kutlu dedi: Steam oyun özelliklerinden old version 101'e geçtiniz mi? Genişletmek için tıkla... Geçtim. dostveviski dedi: Yanlıslıkla virüs bile kurmuş olabilirsiniz. Antivirüs ile taramanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Taradım virüs çıkmadı.
A Atahan Kutlu Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 1.715 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Temmuz 2023 #7 optgmz dedi: Oyun indir VIP'den kurdum. Genişletmek için tıkla... Oyun çeviriden kurun bence. Bu arada Steam'den mi indirdiniz yoksa Game Pass'ten mi? Yamalar Game Pass'te çalışmayabiliyor. Artı 0 Eksi Çözüm
optgmz dedi: Oyun indir VIP'den kurdum. Genişletmek için tıkla... Oyun çeviriden kurun bence. Bu arada Steam'den mi indirdiniz yoksa Game Pass'ten mi? Yamalar Game Pass'te çalışmayabiliyor.
BehzatAmirim Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 12.338 Makaleler 3 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #8 optgmz dedi: Undertale Türkçe yama kurmama rağmen açtığımda oyun İngilizce olarak çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Oyuna Steam üzeri mi sahipsin. Atahan Kutlu dedi: Oyun çeviriden kurun bence. Bu arada Steam'den mi indirdiniz yoksa Game Pass'ten mi? Yamalar Game Pass'te çalışmayabiliyor. Genişletmek için tıkla... Dostum siteyle ne alakası var ? Bahsettiği site yamayı zaten kendi yapmıyor. Yine oyunceviri’nin yaması. Artı 0 Eksi
optgmz dedi: Undertale Türkçe yama kurmama rağmen açtığımda oyun İngilizce olarak çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Oyuna Steam üzeri mi sahipsin. Atahan Kutlu dedi: Oyun çeviriden kurun bence. Bu arada Steam'den mi indirdiniz yoksa Game Pass'ten mi? Yamalar Game Pass'te çalışmayabiliyor. Genişletmek için tıkla... Dostum siteyle ne alakası var ? Bahsettiği site yamayı zaten kendi yapmıyor. Yine oyunceviri’nin yaması.
KS KS O optgmz Femtopat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #9 Atahan Kutlu dedi: Oyun çeviriden kurun bence. Bu arada Steam'den mi indirdiniz yoksa Game Pass'ten mi? Yamalar Game Pass'te çalışmayabiliyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim oldu. Artı 0 Eksi
Atahan Kutlu dedi: Oyun çeviriden kurun bence. Bu arada Steam'den mi indirdiniz yoksa Game Pass'ten mi? Yamalar Game Pass'te çalışmayabiliyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim oldu.
A Atahan Kutlu Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 1.715 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Temmuz 2023 #10 BehzatAmirim dedi: Oyuna Steam üzeri mi sahipsin. Dostum siteyle ne alakası var ? Bahsettiği site yamayı zaten kendi yapmıyor. Yine oyunceviri’nin yaması. Genişletmek için tıkla... Ben oradan kurmuştum ve sorun olmamıştı. Belki yama farklıdır diye düşünüp bakmadım. Artı 1 Eksi
BehzatAmirim dedi: Oyuna Steam üzeri mi sahipsin. Dostum siteyle ne alakası var ? Bahsettiği site yamayı zaten kendi yapmıyor. Yine oyunceviri’nin yaması. Genişletmek için tıkla... Ben oradan kurmuştum ve sorun olmamıştı. Belki yama farklıdır diye düşünüp bakmadım.