nVerr Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 857 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2023 #1 Undertale Türkçe yama var mı? Çeviriden yapılmış bile olsa sıkıntı yok.
KebablıKavurma1 Picopat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 945 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2023 #2 nVerr dedi: Undertale Türkçe yama var mı? Çeviriden yapılmış bile olsa sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... ben zaten türkçe yaması var diye biliyorum ama.
nVerr dedi: Undertale Türkçe yama var mı? Çeviriden yapılmış bile olsa sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... ben zaten türkçe yaması var diye biliyorum ama.
AjanFiko Hectopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 225 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Mart 2023 #3 nVerr dedi: Undertale Türkçe yama var mı? Çeviriden yapılmış bile olsa sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Çözüldü: Undertale Türkçe yama bu konuya bakabilirsiniz.
nVerr dedi: Undertale Türkçe yama var mı? Çeviriden yapılmış bile olsa sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Çözüldü: Undertale Türkçe yama bu konuya bakabilirsiniz.
nVerr Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 857 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2023 #4 AjanFiko dedi: Çözüldü: Undertale Türkçe yama Bu konuya bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.
AjanFiko dedi: Çözüldü: Undertale Türkçe yama Bu konuya bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.