SRLACHİA Centipat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 283 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #1 İyi son yapıyorum Undyne'nın evine gittim arkadaş falan oldum sonra karaltana gittim mektup vermiyor sürekli papyrusla konuşup sen bu arazide mı yaşıyorsun falan diyor. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Kasım 2023
İyi son yapıyorum Undyne'nın evine gittim arkadaş falan oldum sonra karaltana gittim mektup vermiyor sürekli papyrusla konuşup sen bu arazide mı yaşıyorsun falan diyor.
Çözüm Büyüyen 22 Kasım 2023 Asgore'u öldürüp oyunu bitirdiniz mi? Önce bunu yapıp sonra save'e geri dönüp telefon araması beklemelisiniz.
Asgore'u öldürüp oyunu bitirdiniz mi? Önce bunu yapıp sonra save'e geri dönüp telefon araması beklemelisiniz.
Büyüyen Decapat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 582 Çözümler 15 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 3 1300X, Nvidia GTX 1050Ti, 8gb RAM (Masaüstü) i5-1235U, Intel Irıs Xe, 16GB RAM (Laptop) Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #2 Asgore'u öldürüp oyunu bitirdiniz mi? Önce bunu yapıp sonra save'e geri dönüp telefon araması beklemelisiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Kasım 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
Asgore'u öldürüp oyunu bitirdiniz mi? Önce bunu yapıp sonra save'e geri dönüp telefon araması beklemelisiniz.
KS KS SRLACHİA Centipat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 283 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #3 Büyüyen dedi: Asgore'u öldürüp oyunu bitirdiniz mi? Önce bunu yapıp sonra save'e geri dönüp telefon araması beklemelisiniz. Genişletmek için tıkla... Onu önceki oynayışımda yaptım belki bu sefer gerek olmaz diye yapmamıştım anladım. Artı 0 Eksi
Büyüyen dedi: Asgore'u öldürüp oyunu bitirdiniz mi? Önce bunu yapıp sonra save'e geri dönüp telefon araması beklemelisiniz. Genişletmek için tıkla... Onu önceki oynayışımda yaptım belki bu sefer gerek olmaz diye yapmamıştım anladım.