Undertale vs. Warband vs. Portal vs. The Witcher 2

Heroxira1

Hectopat
İstek listeme 4-5 adet oyun ekledim fakat hangisini alacağıma karar veremiyorum.

Undertale
Mount & Blade : Warband
Portal 2
Witcher 2

Aslında Portal 2 alacaktım fakat Warband'i oynamayı bilmememe rağmen onu almak da istiyorum, ama oynayamam ve salarım diye korkuyorum, sizce ne yapmalıyım?

Not: eğer zorlarsam Portal 2 ve Undertale'ı alabilirim, sizce bu ikili iyi olur mu?

Şimdi her ne kadar ben bayılarak oynasam da herkese hitap etmeyen bir oyun portal 2. böyle vurdulu kırdılı oyun seviyorsanız Portal 2 almayın asla. Witcher 2'ye gelirsek ben sevememiştim o oyunu Witcher 3 daha güzeldi tabii sizin kararınız. Ben yerinizde olsam Undertale alırdım. Uzun soluklu deneyim yaşamak istiyorsanız Warband.

Şimdi her ne kadar ben bayılarak oynasam da herkese hitap etmeyen bir oyun portal 2. böyle vurdulu kırdılı oyun seviyorsanız Portal 2 almayın asla. Witcher 2'ye gelirsek ben sevememiştim o oyunu Witcher 3 daha güzeldi tabii sizin kararınız. Ben yerinizde olsam Undertale alırdım. Uzun soluklu deneyim yaşamak istiyorsanız Warband.

Peki size bir şey soracağım bende Portal 2 var ama silmiştim arkadaşımla oynadım sadece arkadaş ile oynadığım bölümler ile Single oynadığımız bölümler farklı mı?

Portal 2 incelemelerinde ''Herkes oynamalı, başyapıt'' gibi mesajlar görünce oynamaya değer olduğunu düşünmüştüm, ayrıca Steam etiketlerinde ''Kara Mizah'' var. Onu da anlamadım.

Portal 2 incelemelerinde "herkes oynamalı, başyapıt" gibi mesajlar görünce oynamaya değer olduğunu düşünmüştüm, ayrıca Steam etiketlerinde "kara mizah" var. Onu da anlamadım.

Portal 2'yi deneyim edinmedim sadece portal ı edindim şimdi 2'yi deneyim edinmeye gidiyorum.

İstek listeme 4-5 adet oyun ekledim fakat hangisini alacağıma karar veremiyorum.

Undertale.
Mount & Blade: Warband.
Portal 2
Witcher 2

Aslında Portal 2 alacaktım fakat Warband'i oynamayı bilmememe rağmen onu almak da istiyorum, ama oynayamam ve salarım diye korkuyorum, sizce ne yapmalıyım?

Not: Eğer zorlarsam Portal 2 ve Undertale'ı alabilirim, sizce bu ikili iyi olur mu?

Witcher 2

Peki size bir şey soracağım bende Portal 2 var ama silmiştim arkadaşımla oynadım sadece arkadaş ile oynadığım bölümler ile Single oynadığımız bölümler farklı mı?
Farklı değil diye biliyorum hiç arkadaşımla oynamadım ama büyük ihtimal aynıdır.

Portal 2 incelemelerinde ''Herkes oynamalı, başyapıt'' gibi mesajlar görünce oynamaya değer olduğunu düşünmüştüm, ayrıca Steam etiketlerinde ''Kara Mizah'' var. Onu da anlamadım.
Hikayesinden kaynaklı kara mizah olması. Oyun başyapıt evet ancak yeni oyuncuların oynamaması gereken bir oyun sebebi ise oyunda sadece bulmaca ve çok ufacık hikaye var. Nasıl anlatsam yani paran çoksa alırsın kenara atarsın canın sıkılınca girer 1 saat oynar çıkarsın o tip bir oyun portal 2, öyle full time zaman gömülecek bir oyun değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı