Undertale W. D. Gaster nasıl bulunur?

Papyrus

Hectopat
Yer
Karaaltan
Daha fazla  
Meslek
İstiyor: Bilgisayar mühendisi
Arkadaşlar, YouTube'dan baktığıma göre Save dosyasından eğlence değerini 66 yapınca fake Conner (doğru mu yazdım bilmiyorum) geliyor fakat Gaster'ın kapısı olmuyor. Sebebi nedir? Bir yerde yanlış mı yapıyorum?

Google'a 'Flowey Time Machine' diye aratın. Oradan Fun Value'nızı 66 Yapın. Diğer doğma yeri, TP, Geçmiş oyun tarzı vs. ayarlarınızı yapın. O dosyaları bu videodaki yolu izleyerek oyununuza entegre edin. Gaster'ın olduğu koridordan önce bir yerde olduğunuzu kontrol edin.
Diğer ve basit olan yöntem, sürekli olarak Gaster'ın bulunduğu tünele girmek için sağ odaya kontrol edip sol odaya ardından yine sağ odaya şeklinde hareket edin. Bu da bir çözüm.

Bu videodaki yöntemden bahsediyordum. Adam çıkması için birçok kez gir çık yapıyor koridora.
Eğer Gaster ile ilgileniyorsanız Glitchtale serisini izlemenizi öneririm. İyi oyunlar.
leaders_month__4___w_d_gaster_by_camilaanims_dd8xcel-fullview.jpg

Hocam forumda Glitchtale izleyen birini görünce çok mutlu oldum. Bölüm 8'i nasıl buldunuz?
Gaster'ın Betty'i öldürmesini 100 kez izledim. ''Real Bad Time Trio'' kısmı da aşırı iyidi. Cami bizi yine 1 yıl bekletecek sonraki bölüm için ona üzülüyorum :(

Ama gaster bettyi öldürmüyor kumu betinin içine giriyor ve daha güçlü olmasını sağlıyor. Yani şu an sadece kumu öldü betty yaşıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı