Öldürmek zorunda kaldığınız kişiler dışında birini öldürmeyin. Eğer öldürürseniz flowy bile sizden korkmaya başlıyor.Undertale'de Omega Flow'yi kestim, daha iyi son var dedi gitti bir daha dremuru kestim, gene aynısı oldu. Gittim NPC'lerle konuştum ipucu bulamadım. Ne yapmam lazm? 100'de 100 bitirmek için?
Undertale'de Omega Flow'yi kestim, daha iyi son var dedi gitti bir daha dremuru kestim, gene aynısı oldu. Gittim NPC'lerle konuştum ipucu bulamadım. Ne yapmam lazm? 100'de 100 bitirmek için?
Öldürmek zorunda kaldığınız kişiler dışında birini öldürmeyin. Eğer öldürürseniz flowy bile sizden korkmaya başlıyor.
Evet, var diye hatırlıyorum.Bir kişiye bile zarar verince olmuyor diye biliyorum. Oyunda öldürmek zorunda olduğumuz biri var mı?
Evet, var diye hatırlıyorum.
Undertale'de Omega Flow'yi kestim, daha iyi son var dedi gitti bir daha dremuru kestim, gene aynısı oldu. Gittim NPC'lerle konuştum ipucu bulamadım. Ne yapmam lazm? 100'de 100 bitirmek için?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.