Undervolt ayarları yeterli mi?

O zaman düşük bir değer bulup daha sonra oyunlarda deneye deneye belli bir yükseltme yaparak sağlıklı sonuç bulabiliriz. Doğru mu anladım?
Bunun için ne yapabiliriz peki? Masaüstü hali.

Karta maksiumum 0.200mv veriyorsun ve 37 dereceden 73 dereceye çıkıyor.
Evet aynı zamanda yük de biniyor biliyorum.
Siz bilirsiniz eğer bunu normal karşılıyorsanız sorun yok, zaten 73 derece kötü bir sıcaklık değil olması gereken gibi bir şey.

Test amaçlı PUBG girdiğimde 70 üstünü görmüyor

Valla hocam dediğim gibi çok anladığım şeylerde değil açıkçası. Ama 83 yerine 70 görüp FPS kaybı yaşamadığım için sanki bana yeterli gibi geldi

Yani karta güzel bir undervolt yapılması hem ömrünü uzatır hem de sıcaklığını azaltır.
Bende bu undervolt işlerinden pek anlamıyorum.

Vallahi hocam dediğim gibi çok anladığım şeylerde değil açıkçası. Ama 83 yerine 70 görüp FPS kaybı yaşamadığım için sanki bana yeterli gibi geldi.

Çökme yaşamadıysanız oynadığınız diğer oyunlarda da deneyebilirsiniz. Bunlar önemsiz oyunlar deyip oyun geçmeyin, bağımsız 2D oyun olsa bile deneyin.

O zaman düşük bir değer bulup daha sonra oyunlarda deneye deneye belli bir yükseltme yaparak sağlıklı sonuç bulabiliriz. Doğru mu anladım?

Evet. Heaven benchmarkda çökmeyip üstüne denediğiniz oyunlarda da stabil bir FPS alıp çökme yaşamazsanız güzel değerler elde edersiniz.

2 tur PUBG girdim ve en çok oynadığım oyun olan Rusttayım. Herhangi bir sorun yaşamıyorum şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…