Undervolt sonrası sıcaklık neden düşmez?

Tamamen şans ve zaman işi zaten. Dediğin gibi de yapabilirsin, her kart için farklı değerler çalışır. Deneyerek görmek en iyisi.

Evet dediğiniz gibi aynı modelde olsa her Kart farklı bir undervolt değeri sunuyor, demek ki sadece voltajı düşürmek sıcaklığı düşürmüyormuş onu öğrenmiş olduk akşam -60 MHz deneyip size detaylı yazarım hocam tek sorunum AMD driveri siliniyor ve tekrardan yüklemek zorunda kalıyorum her seferinde bunun olmasını nasıl engelleyebilirim?

Güç limit +6 da mı deniyorsun? Öyleyse +10'a al.

Güç limit +6 da mı deniyorsun? Öyleyse +10'a al.
Alayım hocam bu arada +10 a almamın bir zararı yok diye biliyorum sanırım sadece güç tüketimini artırıyor diye biliyorum.

Bu dediğiniz undervolt ile tahmini kaç derece düşeceğini söyleyebilir miyiz hocam şuan da ortalama olarak yani.

Merhaba, 2470MHZ 1120Mv, Güç ayarlama +5 fan eğrisi Max %53 Fan ile heaven benchmark'ta Max 71 derece gördüm 84 ila 86 derece arası hotspot derecesi şuan stabil gibi gözüküyor bir sorun çıkmadı, gpu gücü ise 140W olarak gözüküyor. Sizce başarılı olmuş mu ? Fan ayarı çok mu fazla birde hocam ?

Furmarkta yapmadım çünkü yine aynı derecelere çıkıyor, oyunda bile o derecelere çıkmıyor şuan kart. Rdr'de stabil bekliyorum şuan 70 ile 72 dereceyi gördüm Max.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…