Zw3ihander Femtopat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2022 #1 @erengore undervolt yapsamda laptopum ısınıyor doğru ayarları hiçbir yerde bulamadım. Belki yardımcı olabilirsin.
@erengore undervolt yapsamda laptopum ısınıyor doğru ayarları hiçbir yerde bulamadım. Belki yardımcı olabilirsin.
C Colf53 Centipat Katılım 10 Ocak 2022 Mesajlar 30 Yer TR53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 11 Ocak 2022 #2 Zw3ihander dedi: @erengore undervolt yapsamda laptopum ısınıyor doğru ayarları hiçbir yerde bulamadım. Belki yardımcı olabilirsin. Genişletmek için tıkla... belki laptopun hava akışı içi tozludur ? bu etkenlere baktınmı
Zw3ihander dedi: @erengore undervolt yapsamda laptopum ısınıyor doğru ayarları hiçbir yerde bulamadım. Belki yardımcı olabilirsin. Genişletmek için tıkla... belki laptopun hava akışı içi tozludur ? bu etkenlere baktınmı
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.025 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2022 #3 Zw3ihander dedi: @erengore undervolt yapsamda laptopum ısınıyor doğru ayarları hiçbir yerde bulamadım. Belki yardımcı olabilirsin. Genişletmek için tıkla... ThrottleStop üzerinden yaptınız mı? Ayarlarınızı atın.
Zw3ihander dedi: @erengore undervolt yapsamda laptopum ısınıyor doğru ayarları hiçbir yerde bulamadım. Belki yardımcı olabilirsin. Genişletmek için tıkla... ThrottleStop üzerinden yaptınız mı? Ayarlarınızı atın.
Zw3ihander Femtopat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2022 #4 Sağolun gerek kalmadı yine de teşekkürler.