Undervolt yaptığımda sabitlediğim MHz değeri yükseliyor

Daha fazla  
Arkadaşlar sorunum MHz değerini sabitlediğim halde yükseliyor nasıl çözerim Galax RTX 3060 kullanıcısıyım 1890MHz 900v sabitliyorum ama MHz artıyor arada.

1890 MHz sabitledim CTRL+F sekmesinde 1882 yazıyor sabitlediğim yer MSI Afterburner'de oyunda 1897'ye kadar çıkıyor. GTA 5 2K ultrada test yapıyorum.
Edit: L ile sabitledim önce voltajı daha sonra Shift +mouse ile kalan hafif yukarı doğru çıkan eğrileri benim seçtiğim MHz'den itibaren seçtim daha sonra enter dedim ve IP gibi dizildiler

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1918697

1890 MHz sabitledim CTRL+F sekmesinde 1882 yazıyor sabitlediğim yer MSI Afterburner'de oyunda 1897'ye kadar çıkıyor. GTA 5 2K ultrada test yapıyorum.

Isıda dusme varsa sıkıntı olmaz ama istersen bir de 1880MHz degere cekıp deneyınız kullanımda engel değilse sıkıntı olmaz.

L ile sabitledim önce voltajı daha sonra Shift +mouse ile kalan hafif yukarı doğru çıkan eğrileri benim seçtiğim MHz'den itibaren seçtim daha sonra enter dedim ve ip gibi dizildiler

Hocam programı kapattım yine MHz bozuldu ya neden oluyor ki böyle profile kaydetmiştim yine yamuk oldu bu sonu. @Lexaaa

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…