Uneral Engine 4 ile oyun yapabilir miyim?

2nattydu

Hectopat
Arkadaşlar Unreal Engine 4 ile oyun yapıp piyasaya sürebilir miyim? Değecek bir oyun yaptıktan sonra üstünden para kazanabilir miyim?

En uyduruk oyun motoruyla da yapılabilir ki önemli olan kişide ve yapabileceklerinde bitiyor. Neden yapamayasınız? Saçma bir soru olmuş.

Unreal Engine 4 oyun motoru olduğuna göre yapabilirsiniz herhalde.

Yani tek kişiyle yapıldığı söylenen çok güzel oyunlar görmüştüm, iş bence de kişide biter.

Değecek bir oyun yaptıktan sonra üstünden para kazanabilir miyim?
Steam'a yüklerseniz Steam'da güzel eleştriler alırsa tutabilir, şahsen önce deneme oyunları yapın neler yapabildiğinize bakın.

Asıl sorum burada güzel bir oyun yapabilmem. Yani uneral Engine 5 örneğin daha iyi grafiğe çıkabilir. Ayrıca sorum tam olarak piyasa sürüp para kazanabilir miyim?

Yani uneral Engine 5 örneğin daha iyi grafiğe çıkabilir. Ayrıca sorum tam olarak piyasa sürüp para kazanabilir miyim?
Grafik açısından probleminiz olacağını sanmıyorum, Unreal Engine 4 o kadar kötü bir grafiğe sahip değildi.

Ve evet para kazanabilirsiniz.

Bu oyunları Steam a yüklemek için bir ücret ödüyor muyuz?
Yükleme ücreti 100 Dolar, ki bu karşılanmayacak bir para değil eğer tutarsa parasını hayli hayli çıkartırsınız. Steam'da en kötü 50 kuruşluk oyunlar bile o parayı çıkartmıştır.
Fakat benim bütçem yok derseniz sizin için yükleyebilecek bir firmayla anlaşabilirsiniz yada itch.io gibi yerlerde denemenizi paylaşarak görüşlere göre de yayınlayabilirsiniz.

Mobil oyun tutar mı sizce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…