Yunusemre805 Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 190 10 Haziran 2021 #1 Technopat'ın bir videosuna denk geldim ve UNetbootin ile Windows şifresini kırmayı denedim ama hata alıyorum Windows 10 üzerinden. Yardımcı olursanız sevinirim.
Technopat'ın bir videosuna denk geldim ve UNetbootin ile Windows şifresini kırmayı denedim ama hata alıyorum Windows 10 üzerinden. Yardımcı olursanız sevinirim.
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 10 Haziran 2021 #2 Windows kurtarma konsolunu açabiliyorsan aç. Aşağıdaki komutlarla yeni bir hesap oluştur. İlgili kısımları uygun şekilde doldur. Kod:Panoya kopyala net user kullaniciadim bubenimsifrem /add Kod:Panoya kopyala net localgroup administrators kullaniciadim /add Daha sonra sistemi yeniden başlat, yeni oluşturduğun kullanıcı ile sisteme gir. Ondan sonrası da sana kalmış. Kullanıcı hesabını silmek içinse: Kod:Panoya kopyala net user kullaniciadim /delete Artı 0 Eksi
Windows kurtarma konsolunu açabiliyorsan aç. Aşağıdaki komutlarla yeni bir hesap oluştur. İlgili kısımları uygun şekilde doldur. Kod:Panoya kopyala net user kullaniciadim bubenimsifrem /add Kod:Panoya kopyala net localgroup administrators kullaniciadim /add Daha sonra sistemi yeniden başlat, yeni oluşturduğun kullanıcı ile sisteme gir. Ondan sonrası da sana kalmış. Kullanıcı hesabını silmek içinse: Kod:Panoya kopyala net user kullaniciadim /delete