"UNEXPECTED_STORE_EXCEPTION" hatası

Muffasa

Centipat
Daha fazla  
RAM
16gb rıpjaws
Ekran kartı
rx570
Anakart
prime b450-mk
İşlemci
ryzen 5 5600
Windows 10 kullanıyorum mavi ekran hatası alıyorum, 1 hafta önce ara ara alıyordum şimdi Opera'yı açtığımda bile mavi ekran verebiliyor çok farklı hata kodları görüyorum. RAM'ları SSD'yi ekran kartını söküp geri taktım gene bir şey değişmedi, RAM'leri Windows bellek taramasından geçirdim sorun çıkmadı. Aynı şekilde diski tara yaparak SSD ve HDD'yi de taradım bir sorunla karşılaşmadım. Zamanında PC'ye sinek girip ekran kartının 1 fanını kırmıştı acaba ondan dolayı mı emin değilim. Sorunda şunları yaşıyorum ekran önce donuyor sonra mavi ekran alıyorum cihazınız bir sorunla karşılaştı ve yeniden başlatırması gerekiyor. Şu anda bazı hata bilgileri toplanıyor, bu işlemden sonra yeniden başlatılacak diyor ama yüzde 0 da kalıyor PC'yi kapatıp açıyorum bazen açılıyor bazen tekrar mavi ekran alıyorum, altında hata kodu olarak UNEXPECTED_STORE_EXCEPTION yazıyor. Ardından bundan ayrı olarak bir uyarı daha aldım Windows başlatılamadı yeni yapılan bir donanım veya yazılım değişikliği buna neden olmuş olabilir diyor altta durum X0C000000F kodu var. İhtiyacınız olursa resimlerini de atabilirim konunun altına.

@Muffasa

@Muffasa

@Muffasa

Minidump dosyası bomboş

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı