UNEXPECTED_STORE_EXCEPTION Mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10
Bellek testi yapın. Afterburner ile bir işlem yaptıysanız sıfırlayın, sonra Afterburner'ı kaldırın.

Sisteme klavye ve fare dışında bir aygıt varsa çıkarın, özellikle Logitech olanı. BIOS'unuz eski kalmış, şuradan 305'i kurun.

Bellek testi yapın. Afterburner ile bir işlem yaptıysanız sıfırlayın, sonra Afterburner'ı kaldırın.

Sisteme klavye ve fare dışında bir aygıt varsa çıkarın, özellikle Logitech olanı.

Bir tek kulaklığım takılı onu da çıkartayım mı?
Ayrıca .305 uzantılı dosyaları nasıl açabilirim BIOS sürücüsünde öyle gözüküyor.

Kulaklıktan başka bir şey bekliyordum, şimdilik kalsın o zaman. Sanırım Logitech SetPoint yazılımını kullanıyorsunuz, bunu da şimdilik kaldırın bakalım.

Tamamdır, o da kalsın o zaman. Kaldırılacak programlara Faceit ve ASUS şarj uygulaması da (sanırım adı ASUS USB Charger Plus) eklendi. Depolamada bir değişiklik yapmış mıydınız, yoksa hala HDD mi var?

Tamamdır, o da kalsın o zaman. Kaldırılacak programlara Faceit ve ASUS şarj uygulaması da (sanırım adı ASUS USB Charger Plus) eklendi. Depolamada bir değişiklik yapmış mıydınız, yoksa hala HDD mi var?
Hala HDD Kullanıyorum bi değişiklik yapmadım
Ve de bayadır mavi ekran hatası almıyordum ne sebep oldu durduk yere?

Normalde almıyorsanız birkaç uygulamanın üst üste binmesi bile sebep olmuş olabilir, sistemde bir sorun olmayabilir. Geçen gün ben de ilk defa mavi ekran aldım, halbuki sistemimde sorun yok. Devamı da gelmedi zaten :)

Siz yine de dediklerimi yapın. Mavi ekran sorununuz geçmesi veya devam etmesi durumunda tekrar yazarsınız.

Normalde almıyorsanız birkaç uygulamanın üst üste binmesi bile sebep olmuş olabilir, sistemde bir sorun olmayabilir. Geçen gün ben de ilk defa mavi ekran aldım, halbuki sistemimde sorun yok. Devamı da gelmedi zaten :)

Siz yine de dediklerimi yapın. Mavi ekran sorununuz geçmesi veya devam etmesi durumunda tekrar yazarsınız.
Teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı