Bilgisayarı ağustos ayında topladım. Sürücüleri de hiçbir şekilde sıkıntısız kurulmasına rağmen sabah anlam veremediğim şekilde bilgisayarım mavi ekran hatasını verdi. Ne yapabilirim?
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Öncelikle, yardımınız için çok teşekkürler, Hamachi'nin mavi ekran konusunda bilgisayara zararı nedir?
Samsung'a ait aygıtları aygıt yöneticisinden bulamadım.
CMD'yi yönetici olarak başlatıp sizin söylediğiniz komutları yazdım, fakat ekrandaki hatayı aldım.
Öncelikle, yardımınız için çok teşekkürler, Hamachi'nin mavi ekran konusunda bilgisayara zararı nedir?
Samsung'a ait aygıtları aygıt yöneticisinden bulamadım.
CMD'yi yönetici olarak başlatıp sizin söylediğiniz komutları yazdım, fakat ekrandaki hatayı aldım.
Y yaz, enter de. Sistemi yeniden başlat. Hamachi, sistem rutini sırasında hata çıkartmış, sorun çözüldüğünde yüklersiniz tekrar. Dump dosyanda 2-3 adet Samsung'a ait yazılım veya onun gibi şeyler gözüküyordu. USB bağlantıları olabilir.