Çözüldü UNEXPECTED_STORE_EXCEPTION mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

Ayato_Xx

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Ögrenci
RAM
16GB DDR4 CL16-16-16-36 3000MHz
SSD veya HDD modeli
KIOXIA EXCERIA PRO 1TB
Ekran kartı
GEFORCE 1650 SUPER
Anakart
ASROCK B450M HDV R4.0
İşlemci
RYZEN 5 2600
Selamünaleyküm.
Arkadaşlar değişik bir durum var benim bilgisayarda. Oyun oynarken biraz vakit geçiriyorum sonra bir anda UNEXPECTED_STORE_EXCEPTION mavi ekranı geliyor ve bilgisayar kapanıyor. Neden olduğunu bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz? Bu arada minidump dosyası oluşmuyor hiçbir şekilde.

Çözüm
@eminzsei CrystalDiskmark CrystalDiskInfo falan hep duzgun cıktı bir sıkıntı yok hızlı başlatma da kapalı zaten. DDU'yu denemem lazım hatırlattığın için teşekkür ederim.

Sorunum hala devam ediyor ama neden olduğunu hala anlamıyorum.

Arkadaşlar BIOS güncellemesinden sonra bu hata ile karşılaşmadım karşılaşırsam gene yazarım.
Aleykümselam. Bendeki sorun da benzerdi. Ben de ekran kartı sürücüsünden kaynaklıymış. DDU ile güvenli modda kaldırıp tekrar yükledim düzeldi. Ayrıca SSD sağlık durumunu da CrystalDiskInfo ile kontrol et istersen. Bir de Windows'un hızlı başlatma özelliğini kapat. Faydası oluyor bazen.

Son düzenleyen: Moderatör:
@eminzsei CrystalDiskmark CrystalDiskInfo falan hep duzgun cıktı bir sıkıntı yok hızlı başlatma da kapalı zaten. DDU'yu denemem lazım hatırlattığın için teşekkür ederim.

Sorunum hala devam ediyor ama neden olduğunu hala anlamıyorum.

Arkadaşlar BIOS güncellemesinden sonra bu hata ile karşılaşmadım karşılaşırsam gene yazarım.

Son düzenleme:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı