"unexpected_store_exception" ve "critical_process_died" Mavi Ekran Hataları

furkankanmaz

Kilopat
Daha fazla  
Bilgisayarımda bi' süredir aralıklarla bu 2 mavi ekran hatasını rastgele zamanlarda almaktayım, yaptığım iş sebebiyle çalışmalarımı kaybediyorum. Bilgisayar minidump oluşturmadan devam etmekteydi .Sonunda birkaç mavi ekranda minidump oluşturdu. Minidump dosyalarımı paylaşıyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Joystick veya kontrolör kullanmadığın halde neden Scptoolkit kullanıyorsunuz?
Zamanlanmış görevler ve başlangıç programlarını CCleaner ile veya Windows araçlarıyla yapabiliyorsanız devre dışı bırakın.
Kodek ve lisans sorunun da var.

Son düzenleme:
Joystick veya kontrolör kullanmadığın halde neden Scptoolkit kullanıyorsunuz?
Zamanlanmış görevler ve başlangıç programlarını CCleaner ile veya Windows araçlarıyla yapabiliyorsanız devre dışı bırakın.
Kodek ve lisans sorunun da var.

Joystick kullanıyordum fakat driverların bu soruna neden olup olmadığını denemek için devredışı bırakmıştım.

SCPtoolkit ile ilgili olan zamanlanmış görevler ve başlangıç programlarını kapattım. Bunun haricinde kapatmam gereken programlar var mı? Kodek sorunumu nasıl çözerim? Yardımınız için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı