Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 4 Ekim 2020 #21 cengover_ekin dedi: Gerçek mühendis parmağıyla ölçer akımı ve gerilimi. Voltmetre falan bunlar amatör eğlendirir. Genişletmek için tıkla... Pili dil ile test etmeden mühendis olunmaz. TT yazan yerin üstündeki mavi şey. Ne işe yarıyor acaba? Dosya Ekleri 16018445332662596055674322725965.jpg 121,8 KB · Görüntüleme: 44
cengover_ekin dedi: Gerçek mühendis parmağıyla ölçer akımı ve gerilimi. Voltmetre falan bunlar amatör eğlendirir. Genişletmek için tıkla... Pili dil ile test etmeden mühendis olunmaz. TT yazan yerin üstündeki mavi şey. Ne işe yarıyor acaba?
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 5 Ekim 2020 #22 @Affansen PNP ve NPN transistör tipleridir. O delikler bu tip transistörleri kontrol etmek içindir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
@Affansen PNP ve NPN transistör tipleridir. O delikler bu tip transistörleri kontrol etmek içindir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 5 Ekim 2020 #23 SideWinder dedi: @Affansen PNP ve NPN transistör tipleridir. O delikler bu tip transistörleri kontrol etmek içindir: Genişletmek için tıkla... Orada transistörün hangi değerini veriyor bize, beta değerini mi? Hiç transistör ölçmedim sanırım. Gece gece de Hintli abiyi dinlemek zor geldi.
SideWinder dedi: @Affansen PNP ve NPN transistör tipleridir. O delikler bu tip transistörleri kontrol etmek içindir: Genişletmek için tıkla... Orada transistörün hangi değerini veriyor bize, beta değerini mi? Hiç transistör ölçmedim sanırım. Gece gece de Hintli abiyi dinlemek zor geldi.
Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 5 Ekim 2020 #24 cengover_ekin dedi: Orada transistörün hangi değerini veriyor bize, beta değerini mi? Hiç transistör ölçmedim sanırım. Gece gece de Hintli abiyi dinlemek zor geldi. Genişletmek için tıkla... Yarın inşallah sağ salim lehim pompam gelirse bir transistör söküp deneyeceğim. Değerlerden çok anladığım da söylenemez, tekrar gelip buraya sorcam.
cengover_ekin dedi: Orada transistörün hangi değerini veriyor bize, beta değerini mi? Hiç transistör ölçmedim sanırım. Gece gece de Hintli abiyi dinlemek zor geldi. Genişletmek için tıkla... Yarın inşallah sağ salim lehim pompam gelirse bir transistör söküp deneyeceğim. Değerlerden çok anladığım da söylenemez, tekrar gelip buraya sorcam.