sercan19 Megapat Katılım 28 Kasım 2013 Mesajlar 105 Çözümler 1 11 Ocak 2014 #1 "UniBeast Mac OS X Mavericks Rehberi" ile usb bellek hazırlamak istiyorum. Sanal PC'ye Mac OS kurdum fakat UniBeast kurulumu sırasında şifre istiyor, sonra direk hata alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ocak 2014
"UniBeast Mac OS X Mavericks Rehberi" ile usb bellek hazırlamak istiyorum. Sanal PC'ye Mac OS kurdum fakat UniBeast kurulumu sırasında şifre istiyor, sonra direk hata alıyorum.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 11 Ocak 2014 #2 Sanal makine kurlumunuzda eksik ya da sorun var. Bu yüzden Kernel Panic almışsınız. Sanal makine rehberini tekrar izleyin. Bu rehberle kurun: VMware ile Mac OS X Mavericks Kurulumu » Technopat
Sanal makine kurlumunuzda eksik ya da sorun var. Bu yüzden Kernel Panic almışsınız. Sanal makine rehberini tekrar izleyin. Bu rehberle kurun: VMware ile Mac OS X Mavericks Kurulumu » Technopat