Unibeast Mavericks'de Siyah Ekran Problemi

Sistemim
  • intel i7 4820k
  • anakart gigabyte x79-up4
  • ekran kartı Ati readon hd6770 (hdmi olarak bağlı ekran kartına)
  • mönitör samsung b2430

Unibeast mavericks kurulum yaparken geçiyor. Bütün yazıları ve kurulum ekranı gelmiyor. Ekran kararıyor. Bunu bir türlü çözemedim. Yardımcı olabilir misiniz bana? Cok teşekkür ederim. Denemedigim kod kalmadı neredeyse. Araştırarak hic birini yemedi. Siyah ekranda kalıyor hep.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ayni sorun bende var dunden beri ugrasiyorum bir turlu kuruluma gecemedim. HP Probook 6560b i3 islemci 4GB Ram IntelHD3000 Grafik, hp broadcom wlan b g n wlan karti var. Multibeast ile vmware uzerinde installer usb stick hazirladim kurulma gecerkenBluetoothhcicontroller transport showsup connected to the transport succesfully yazdiktan sonra ekran karariyor ve öylece kaliyor. Bircok komut denedim graphicenabler=no, yes dahil olmak uzere ise yaramadi. HP Probook donanim olarak cok yönden uyusuyor ama bir yukleyebilsem keske.
 
Sorun ekran kartından kaynaklanıyor büyük ihtimal. Fakat işte saphire hd 6770 ekran kartı siyah ekranda kalıyor. Ya bios da bir şeyi eksik yapıyorum, cözemedim uzman birisinin yardımı lazım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
AMD5000Controller, AMD6000Controllerve AMDRadeonX3000 kextlerinin info.plist dosyalarında Dev ID kısmına;
kartınızın Device ID değerini girip bu kextleri s/l/e klasörüne atıp -v -x ile çalıştırmanız, sisteme girince kext utility ile kextCache'i yeniden oluşturup restart etmeniz gerek. veya bu kextlerin patch yapılmış hallerini netten aratıp bulabilir, onları deneyebilirsiniz.

GraphicsEnabler=No/yes olarak denemeniz gerekebilir.
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı