U umttr07 Hectopat Katılım 12 Nisan 2015 Mesajlar 42 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2015 #11 montezuma dedi: Buradan paylaş. Ayrıca çözümü yaz ki, aynı sorunları yaşayan insanlarda çözümü görebilsinler. Genişletmek için tıkla... Zaten başarılı kurulumlar bölümüne konu açmaya çalışıyorum bu konu altında nasıl kurulum yaptığımı yazarsam arada kaynayabilir. Ayrıca screenshoot falanda çekmiştim. Ama sorun değil isterseniz buradanda paylaşırım. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Nisan 2015
montezuma dedi: Buradan paylaş. Ayrıca çözümü yaz ki, aynı sorunları yaşayan insanlarda çözümü görebilsinler. Genişletmek için tıkla... Zaten başarılı kurulumlar bölümüne konu açmaya çalışıyorum bu konu altında nasıl kurulum yaptığımı yazarsam arada kaynayabilir. Ayrıca screenshoot falanda çekmiştim. Ama sorun değil isterseniz buradanda paylaşırım.
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2015 #12 Eğer bu konu ile ilişkili çözüm yolun var ise bunu buraya yaz.
U umttr07 Hectopat Katılım 12 Nisan 2015 Mesajlar 42 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2015 #13 Bu konu ile ilgili aklımdaki bir çözüm yolunu zaten yazdım. Teşekkür ederim konu açma izni verdiğiniz için.
Bu konu ile ilgili aklımdaki bir çözüm yolunu zaten yazdım. Teşekkür ederim konu açma izni verdiğiniz için.