E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2019 #1 Merhaba. Ben yakın zamanda Unigine Heaven Benchmark testi yapacağım ama benim takıldığım nokta kendi sistemim ile bu testi yapanları nasıl karşılaştıracağım? Yani bu testi yapan ve benim sistemime sahip kullanıcıları nasıl bulacağım?
Merhaba. Ben yakın zamanda Unigine Heaven Benchmark testi yapacağım ama benim takıldığım nokta kendi sistemim ile bu testi yapanları nasıl karşılaştıracağım? Yani bu testi yapan ve benim sistemime sahip kullanıcıları nasıl bulacağım?
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2019 #2 Buradan bulabilirsin, fakat sadece SUPERPOSITION testi için skorları tutuyor. Test. UNIGINE Benchmarks Performance benchmarks by Unigine benchmark.unigine.com Skorlar. UNIGINE Benchmarks Performance benchmarks by Unigine benchmark.unigine.com
Buradan bulabilirsin, fakat sadece SUPERPOSITION testi için skorları tutuyor. Test. UNIGINE Benchmarks Performance benchmarks by Unigine benchmark.unigine.com Skorlar. UNIGINE Benchmarks Performance benchmarks by Unigine benchmark.unigine.com
E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2019 #3 MayCrasH dedi: Buradan bulabilirsin, fakat sadece SUPERPOSITION testi için skorları tutuyor. Test. UNIGINE Benchmarks Performance benchmarks by Unigine benchmark.unigine.com Skorlar. UNIGINE Benchmarks Performance benchmarks by Unigine benchmark.unigine.com Genişletmek için tıkla... Evet ama 1.5 Gb indirmesi dert. Neyse internetten bulurum bir şekilde. Sizce Heaven yeterli mi?
MayCrasH dedi: Buradan bulabilirsin, fakat sadece SUPERPOSITION testi için skorları tutuyor. Test. UNIGINE Benchmarks Performance benchmarks by Unigine benchmark.unigine.com Skorlar. UNIGINE Benchmarks Performance benchmarks by Unigine benchmark.unigine.com Genişletmek için tıkla... Evet ama 1.5 Gb indirmesi dert. Neyse internetten bulurum bir şekilde. Sizce Heaven yeterli mi?
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2019 #4 1.5GB çok büyük bir değer değil, bu test daha iyi.
E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2019 #5 MayCrasH dedi: 1.5GB çok büyük bir değer değil, bu test daha iyi. Genişletmek için tıkla... Tamam bunu yapayım o zaman. MayCrasH dedi: 1.5GB çok büyük bir değer değil, bu test daha iyi. Genişletmek için tıkla... @MayCrasH High ayarlarda 8567 skor aldım. Extreme'de ise 3111. İşlemcim 2600X 3.8 Ghz sabit 16Gb 3000Mhz RAM Asus ROG Strix 1660Ti. Normal mi sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Aralık 2019
MayCrasH dedi: 1.5GB çok büyük bir değer değil, bu test daha iyi. Genişletmek için tıkla... Tamam bunu yapayım o zaman. MayCrasH dedi: 1.5GB çok büyük bir değer değil, bu test daha iyi. Genişletmek için tıkla... @MayCrasH High ayarlarda 8567 skor aldım. Extreme'de ise 3111. İşlemcim 2600X 3.8 Ghz sabit 16Gb 3000Mhz RAM Asus ROG Strix 1660Ti. Normal mi sizce?