emircansn Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2022 #1 Revo Unistaller otomatik başlat bölümünde şunları buldum. Dün yoktu. OneDrive dosyası sanırsam ama pek bir bilgim yok. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Revo Unistaller otomatik başlat bölümünde şunları buldum. Dün yoktu. OneDrive dosyası sanırsam ama pek bir bilgim yok. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.031 Çözümler 33 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #2 Hocam AMD'nin dosyası olabilir. AMD ekran kartınız ya da işlemciniz var mı? Artı 0 Eksi
KS KS emircansn Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #3 ŞenolGüneş dedi: Hocam AMD'nin dosyası olabilir. AMD ekran kartınız ya da işlemciniz var mı? Genişletmek için tıkla... Yok nvidia kullanıyorum hocam işlemci intel Artı 0 Eksi
ŞenolGüneş dedi: Hocam AMD'nin dosyası olabilir. AMD ekran kartınız ya da işlemciniz var mı? Genişletmek için tıkla... Yok nvidia kullanıyorum hocam işlemci intel
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.031 Çözümler 33 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2022 #4 emircansn dedi: Yok NVIDIA kullanıyorum hocam işlemci Intel Genişletmek için tıkla... Hocam tarayıcıdan araştırarak bulabilirsiniz ya da formda daha bilgili kişilere danışabilirsiniz. Artı 0 Eksi
emircansn dedi: Yok NVIDIA kullanıyorum hocam işlemci Intel Genişletmek için tıkla... Hocam tarayıcıdan araştırarak bulabilirsiniz ya da formda daha bilgili kişilere danışabilirsiniz.