Çözüldü Uninstall Bridge.exe dosyasının bulunamaması

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Katılım
17 Şubat 2020
Mesajlar
1
Problemimi kısaca anlatmam gerekirse, UE4 ile realtime rendering (gerçek zamanlı işleme) yapmak isterken indirdiğim, quixel tarafından sunulmuş bridge ve mixer programlarını çok fazla alan kaplayacakları şüphesiyle yerel disk (C: )'Den kesip yeni birim (D: )'Ye yolladım ve bridge içerisinde indirmiş olduğum her şey bozulup gitti. Ben de "herhalde bir şey unuttum." Diğerek program dosyalarını yeni birim (D: )'Den yerel disk (C: )'Ye geri yolladım. Ardından programlar hata vermeye devam edince mixer ve Bridge'ı bilgisayardan kaldırıp tekrar indirmek istediğim vakit, mixer herhangi bir hata olmaksızın bilgisayardan kaldırılabilirken bridge, "uninstall Bridge.exe dosyası bulunamadı" hatasını veriyor. Halbuki yeni birim (D: ) Bomboş ve yerel disk (C: )'Yi otomatik ya da direkt ellerimle arasam da kalıntı olarak tanımlayabileceğimiz herhangi bir silinebilen dosya bulamadım.
Dahası Mixer'ı yeniden yüklemeye çalıştığımda herhangi bir sorun olmadan çalıştırabilirken Bridge'ın yüklenme ekranındaki yükleme kısmı ne kadar beklersem bekleyeyim belli bir yere geldikten sonra hiç devam etmiyor.
Ne yapmam gerek?

Ekran Alıntısı.JPG
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı