DarkMyFor Hectopat Katılım 17 Ocak 2022 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #11 333657 dedi: Denetim Masası oyunun klasöründeki programı çalıştırır Denetim Masası'ndan kaldırmayın. Genişletmek için tıkla... Anladım o zaman tek şey kalıyor oda manuel olarak silme başka yol yok gibi sağ olun hocam. 333657 dedi: Oyunu kurduğunuz için illaki kayıt defterinde oyuna ait satırlar vardır ama evet öyle de yapabilirsiniz sadece dosyaları kaldırmış olursunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam son bir soru bu kayıt defterinde olan kalıntılar önemli mi ve nasıl kaldırırız.
333657 dedi: Denetim Masası oyunun klasöründeki programı çalıştırır Denetim Masası'ndan kaldırmayın. Genişletmek için tıkla... Anladım o zaman tek şey kalıyor oda manuel olarak silme başka yol yok gibi sağ olun hocam. 333657 dedi: Oyunu kurduğunuz için illaki kayıt defterinde oyuna ait satırlar vardır ama evet öyle de yapabilirsiniz sadece dosyaları kaldırmış olursunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam son bir soru bu kayıt defterinde olan kalıntılar önemli mi ve nasıl kaldırırız.
3 333657 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 4.951 Makaleler 9 Çözümler 44 12 Aralık 2024 #12 DarkMyFor dedi: Hocam son bir soru bu kayıt defterinde olan kalıntılar önemli mi ve nasıl kaldırırız. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi büyük bir sorun olmaz. Kayıt defterinden elle silebilirsin veya Revo Uninstaller kullanabilirsin bence gerek yok.
DarkMyFor dedi: Hocam son bir soru bu kayıt defterinde olan kalıntılar önemli mi ve nasıl kaldırırız. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi büyük bir sorun olmaz. Kayıt defterinden elle silebilirsin veya Revo Uninstaller kullanabilirsin bence gerek yok.
DarkMyFor Hectopat Katılım 17 Ocak 2022 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #13 333657 dedi: Dediğim gibi büyük bir sorun olmaz. Kayıt defterinden elle silebilirsin veya Revo Uninstaller kullanabilirsin bence gerek yok. Genişletmek için tıkla... Tekrardan yardımlarınız için sağ olun hocam direkt manuel olarak kaldırdım.
333657 dedi: Dediğim gibi büyük bir sorun olmaz. Kayıt defterinden elle silebilirsin veya Revo Uninstaller kullanabilirsin bence gerek yok. Genişletmek için tıkla... Tekrardan yardımlarınız için sağ olun hocam direkt manuel olarak kaldırdım.