Uninstaller uygulaması önerisi

k0zm1k

Centipat
Makaleler
1
Arkadaşlar, IObit uninstaller diye bir uninstaller var çok şık ve güzel gözüküyor. Sizce kullanmalı mıyım? Zamanında Revo Uninstaller ve Bullcheck Uninstaller kullanmıştım gayet de işime yaramıştı ama UI konusunda çok şık değiller. Böyle hem UI de güzel olan hem de bütün dosyaları silen Regedit kayıtlarınıda silen ve o uygulamanın servislerini de silen bir uninstaller öneriniz var mı? IObit hem kaldırılması zormuş hem de sisteme zarar verebiliyormuş diyorlar.

Arkadaşlar, IObit uninstaller diye bir uninstaller var çok şık ve güzel gözüküyor. Sizce kullanmalı mıyım? Zamanında Revo Uninstaller ve bullcheck uninstaller kullanmıştım gayet de işime yaramıştı ama UI konusunda çok şık değiller. Böyle hem UI de güzel olan hem de bütün dosyaları silen Regedit kayıtlarınıda silen ve o uygulamanın servislerini de silen bir uninstaller öneriniz var mı? IObit hem kaldırılması zormuş hem de sisteme zarar verebiliyormuş diyorlar.

Bildiğim ve hatırladığım kadarıyla IObit'in bazı uygulamaları sisteme zarar veriyor veya sorunlu, uninstaller olarak şahsen Revo güzel UI olarak kötü ama iyi. IObit UI olarak da iyi, bildiğim kadarıyla da Revo kadar iş görüyor, kaldırıyor.

Selam hocam, Revo Uninstaller gerçekten mükemmel bir yazılım fakat ben Hibit Uninstaller kullanıyorum, uygulama kaldırdıktan sonra kayıt defterindeki verileri de siliyor kendisi, şu zamana kadar sistem üzerinde herhangi bir sıkıntı yaşamadım şahsen. Uygulama kaldırma harici ek özellikleri de var uygulamanın.

Sisteme zarar vermek konusunda ise her Uninstaller bunu yapabilir çünkü sonuçta kayıt defterinde işlem yapıyorlar.

Son düzenleme:
Revo Uninstaller Pro kullanabilirsiniz. Satın aldıktan sonra uygulamalarınızı kaldırıp ardından yanlış hatırlamıyorsam 14 gün içerisinde koşulsuz iade alabilirsiniz. Ben uygulamaları kaldırıp iade etmiştim.

Ben IObit yazılımlarını genel olarak sevmiyorum. Ve ürettikleri yazılımların sorunlu olduğunu düşünüyorum. Bu firmanın aşırı paragöz olduğu düşüncesindeyim. Sanki bir yazılım değilde satış yapmaya programlanmış gibi yazılımları var. Sürekli uygulama içi farklı uygulamalarını satın almaya yönlendiren bir anlayışları var. Bilmiyorum sadece bu sorunu yaşayan ben miyim? Lisanslı uygulamalarını denedim. Lisans almadan denedim. Tek başına iş yapan bir uygulamasına denk gelmedim. Uninstaller uygulamasını kullanıyorsunuz. Sürekli X yazılımı yükle şeklinde ekranlar geliyor...

Ben IObit yazılımlarını üreten kişilerin sahtekar olduklarını düşünüyorum...

Yazılım konusunda da ücretli RevoUninstaller, ücretsiz HibitUninstaller'in iş göreceğini düşünüyorum. Ben arayüze takılmıyorum. Sonuçta sadece uygulama kaldıracağım. Temizlik yapacağım. Bu işlemleri sürekli kullanmadığım için arayüz pek ilgimi çekmiyor...

Uygulama kaldırmak için RevoUninstaller, genel temizlik için HibitUninstaller, otomatik ram temizliği için MemReduct kullanıyorum. Ve bu uygulamaların işini yaparken hakkını verdiğini düşünüyorum...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı