Union Bafır vs Sinerji APU

Hocam buyurun, size harika bir sistem topladım. Diğer kazıklara para vermeyin.

İşlemci kaliteli, anakart olması gerektiği gibi. Bellekler 2 tane toplam 16 GB, bu da performansı %25 arttırır APU sistem olduğu için. SSD olarak Samsung'tan sonraki en kaliteli marka olarak Kingston'ın HyperX Fury'sini seçtim. Kasa mesh yapıda, bu da soğutma performansını çok arttırır. High Power PSU zaten bildiğiniz gibi piyasada ki en iyi ve köklü markalardan biridir.

Sistem hazır halde gelecek ve bu parçaların hepsine kargo dahil 2803 TL ödeyeceksiniz.
Çok sağolun.

3000 TL bandına çıkabiliyorsa bende bu şeklide güncelledim.
3200G ile topladığınız sistemi almayı düşünüyorum, beni 1 yıl kadar idare etsin, seneye RYZEN 5 2600 ve 1660 SUPER ekleyeceğim. Fikrinizi merak ediyorum. Çok teşekkürler.

Bu sistem 3000TL. 200TL fazla vermeniz mümkünse kesinlikle bunu öneririm
İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.

3200G ile topladığınız sistemi almayı düşünüyorum, beni 1 yıl kadar idare etsin, seneye Ryzen 5 2600 ve 1660 Super ekleyeceğim. Fikrinizi merak ediyorum. Çok teşekkürler.

Buyrun hocam sistem burada.

Rica ederim. En kaliteli parçalardan seçmeye çalıştım. Ayrıca bu sistemi alırsanız ileride anakart değiştirmeden Ryzen 5 2600'e kolayca yükseltebilirsiniz. 1660 Super zaten güzel bir kart. Şimdiden hayırlı olsun.

Buyrun hocam sistem burada.

Bu sistemi alırsanız ileride anakart değiştirmeden Ryzen 5 2600'e kolayca yükseltebilirsiniz. 1660 Super zaten güzel bir kart. Rica ediyorum, şimdiden hayırlı olsun.
Bir sorum daha olacak, B450M S2H ile B450M H arasındaki fark nedir? B450M H 3600 MHZ destekliyor onu almak daha mantıklı değil mi?
Çok teşekkür ediyorum ilginiz için. 😊

Bir sorum daha olacak, B450M S2H ile B450M H arasındaki fark nedir? B450M H 3600 MHZ destekliyor onu almak daha mantıklı değil mi?
Hayır, daha mantıklı değil. Arasındaki fark S2H'da mosfet soğutucu var, H'da yok. S2H almalısınız.

Bir sorum daha olacak, B450M S2H ile B450M H arasındaki fark nedir? B450M H 3600 MHz destekliyor onu almak daha mantıklı değil mi?

B450M H'ın mosfet soğutucuları kötü-yok, BIOS güncellemesi almıyor. B450M S2H'ta pek tavsiye etmesemde RAM'ler overclock ile birlikte 3600 MHz olabiliyor ayrıca.

Hocam buyurun, size harika bir sistem topladım. Diğer kazıklara para vermeyin.

İşlemci kaliteli, anakart olması gerektiği gibi. Bellekler 2 tane toplam 16 GB, bu da performansı %25 arttırır APU sistem olduğu için. SSD olarak Samsung'tan sonraki en kaliteli marka olarak Kingston'ın HyperX Fury'sini seçtim. Kasa mesh yapıda, bu da soğutma performansını çok arttırır. High Power PSU zaten bildiğiniz gibi piyasada ki en iyi ve köklü markalardan biridir.

Sistem hazır halde gelecek ve bu parçaların hepsine kargo dahil 2803 TL ödeyeceksiniz.
Bu sistem daha iyi olabilir:
⦁ AMD Ryzen 3 1200 12nm (400TL-Sitem)
⦁ Gigabyte B450M S2H (475TL-Trendyol)
⦁ GSkill Ripjaws V 8GB 3600MHz CL18 (310TL-Sitem)
⦁ Biostar RX560 Dual Cooling 4GB (850TL-Ucuztedarik)
⦁ Hynix 256 GB OEM NVMe SSD (300TL-Teknobiyotik)
⦁ Aerocool Rift TG ARGB 600W 80+ (Cylon ARGB PSU) (490TL-Teknobiyotik)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı