vakanda foreva Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 322 29 Ekim 2021 #1 Arkadaşımla beraber oyun yapmayı deneyeceğiz fakat beraber yapmak istiyoruz. nasıl yapabiliriz? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ekim 2021
Muhammed Murad Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 81 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2021 #2 Unity Dersleri #1 - Takım Çalışması / Collaborate
RaSGooL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1.788 Çözümler 39 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2021 #3 Git kullanabilirsiniz. Ayrıca unity içerisinde yer alan Teams ile de yapılabilir. Ben git kullanıyorum. Oyunlarım daha çok 2d olduğu için proje büyük proje olmuyor. Eğer büyük proje ise farklı çözümler olabilir. Mesela Dropbox. Araştırmak lazım.
Git kullanabilirsiniz. Ayrıca unity içerisinde yer alan Teams ile de yapılabilir. Ben git kullanıyorum. Oyunlarım daha çok 2d olduğu için proje büyük proje olmuyor. Eğer büyük proje ise farklı çözümler olabilir. Mesela Dropbox. Araştırmak lazım.
Muhammed Murad Hectopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 81 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2021 #4 vakanda foreva dedi: Arkadaşımla beraber oyun yapmayı deneyeceğiz fakat beraber yapmak istiyoruz. nasıl yapabiliriz? Genişletmek için tıkla... Yada biri tasarımcı olur karakterleri objeleri tasarlar biri de Unity'e bunları eklesin.
vakanda foreva dedi: Arkadaşımla beraber oyun yapmayı deneyeceğiz fakat beraber yapmak istiyoruz. nasıl yapabiliriz? Genişletmek için tıkla... Yada biri tasarımcı olur karakterleri objeleri tasarlar biri de Unity'e bunları eklesin.