TTfT Decapat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 201 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #1 Yani Unity 2D öğrenmek istiyorum. Çok bilgi lazım mı yoksa YouTube'dan izleyip öğrenebilecek bir şey mi?
Yani Unity 2D öğrenmek istiyorum. Çok bilgi lazım mı yoksa YouTube'dan izleyip öğrenebilecek bir şey mi?
Semih Karataş Decapat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 85 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri INTEL i5-12400F/ ZOTAC RTX 4060 TI 8GB / 32GB RAM / 1TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #2 TTfT dedi: Yani Unity 2D öğrenmek istiyorum. Çok bilgi lazım mı yoksa YouTube'dan izleyip öğrenebilecek bir şey mi? Genişletmek için tıkla... YouTube'dan veya başka platformlardan kendini yavaşça geliştirebileceğin bir ara yüze sahip bence.
TTfT dedi: Yani Unity 2D öğrenmek istiyorum. Çok bilgi lazım mı yoksa YouTube'dan izleyip öğrenebilecek bir şey mi? Genişletmek için tıkla... YouTube'dan veya başka platformlardan kendini yavaşça geliştirebileceğin bir ara yüze sahip bence.
TTfT Decapat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 201 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #3 Semih Karataş dedi: YouTube'dan veya başka platformlardan kendini yavaşça geliştirebileceğin bir ara yüze sahip bence. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Semih Karataş dedi: YouTube'dan veya başka platformlardan kendini yavaşça geliştirebileceğin bir ara yüze sahip bence. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Emrf Decapat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 593 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #4 TTfT dedi: Yani Unity 2D öğrenmek istiyorum. Çok bilgi lazım mı yoksa YouTube'dan izleyip öğrenebilecek bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Kendin script yazmak yerine baka baka ufak bir oyun yapabilirsin.
TTfT dedi: Yani Unity 2D öğrenmek istiyorum. Çok bilgi lazım mı yoksa YouTube'dan izleyip öğrenebilecek bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Kendin script yazmak yerine baka baka ufak bir oyun yapabilirsin.