O OrphTex Picopat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #1 Merhaba. Ben Unity de Flappy Bird yapıyorum fakat kuş ölünce çalışması gereken UI sürekli çalışıyor ve görmeyi engelliyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba. Ben Unity de Flappy Bird yapıyorum fakat kuş ölünce çalışması gereken UI sürekli çalışıyor ve görmeyi engelliyor. Yardımcı olabilir misiniz?
1Beyefendi Centipat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 324 Çözümler 1 23 Kasım 2023 #2 Godot'ta timer vererek yapıyorduk diye hatırlıyorum ama Unity hakkında bilgim yok. Size tavsiyem Unity topluluklarına yazmanız.
Godot'ta timer vererek yapıyorduk diye hatırlıyorum ama Unity hakkında bilgim yok. Size tavsiyem Unity topluluklarına yazmanız.
Riscrane Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #3 OrphTex dedi: Merhaba. Ben Unity de Flappy Bird yapıyorum fakat kuş ölünce çalışması gereken UI sürekli çalışıyor ve görmeyi engelliyor. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... UI çalıştıran kodu bir de Hierarchy'i SS alıp atarsanız bir bakayım
OrphTex dedi: Merhaba. Ben Unity de Flappy Bird yapıyorum fakat kuş ölünce çalışması gereken UI sürekli çalışıyor ve görmeyi engelliyor. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... UI çalıştıran kodu bir de Hierarchy'i SS alıp atarsanız bir bakayım
O OrphTex Picopat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2023 #4 Riscrane dedi: UI çalıştıran kodu bir de Hierarchy'i SS alıp atarsanız bir bakayım. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın hocam biraz geç oldu Dosya Ekleri SS.png 28,7 KB · Görüntüleme: 39 ss_2-1.png 12,3 KB · Görüntüleme: 35
Riscrane dedi: UI çalıştıran kodu bir de Hierarchy'i SS alıp atarsanız bir bakayım. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın hocam biraz geç oldu
Riscrane Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #5 OrphTex dedi: Kusura bakmayın hocam biraz geç oldu Genişletmek için tıkla... Start'da gameOverCanvas.SetActive(false); komutunuzu yazın hocam, ayrıca daha Hierarchy'de de kapatabilirsiniz
OrphTex dedi: Kusura bakmayın hocam biraz geç oldu Genişletmek için tıkla... Start'da gameOverCanvas.SetActive(false); komutunuzu yazın hocam, ayrıca daha Hierarchy'de de kapatabilirsiniz