VolkanSuzer41 Centipat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2023 #1 Esenlikler diliyorum arkadaşlar, Unityde 2D'de kullandığım C# Kodlarının aynısını 3D'de kullanabiliyor muyum yoksa değişime uğraması söz konusu mu?
Esenlikler diliyorum arkadaşlar, Unityde 2D'de kullandığım C# Kodlarının aynısını 3D'de kullanabiliyor muyum yoksa değişime uğraması söz konusu mu?
Emrf Decapat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 593 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2023 #2 Yani şimdi neye göre, kamera, hareket kodlarını vs. kullanamazsın, hatta çoğu şeyi kullanamazsın tabi istisnaları var.
Yani şimdi neye göre, kamera, hareket kodlarını vs. kullanamazsın, hatta çoğu şeyi kullanamazsın tabi istisnaları var.
7 706111 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 6.020 Makaleler 1 Çözümler 29 9 Ekim 2023 #3 2D hareket kodlarını kullanabilirsin ama bazı compotnentleri kullanamazsın. Örnek BoxCollider2D ile bir 3D nesnesine ekleyemez ve bu komponente C# ile erişmezsin bir 3D nesne için.
2D hareket kodlarını kullanabilirsin ama bazı compotnentleri kullanamazsın. Örnek BoxCollider2D ile bir 3D nesnesine ekleyemez ve bu komponente C# ile erişmezsin bir 3D nesne için.
Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.787 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Türkiye 9 Ekim 2023 #4 VolkanSuzer41 dedi: Esenlikler diliyorum arkadaşlar, Unityde 2D'de kullandığım C# Kodlarının aynısını 3D'de kullanabiliyor muyum yoksa değişime uğraması söz konusu mu? Genişletmek için tıkla... Belli olmuyor. Aslında kodun temeli aynı ama kullanım şekilleri bir miktar değişiyor.
VolkanSuzer41 dedi: Esenlikler diliyorum arkadaşlar, Unityde 2D'de kullandığım C# Kodlarının aynısını 3D'de kullanabiliyor muyum yoksa değişime uğraması söz konusu mu? Genişletmek için tıkla... Belli olmuyor. Aslında kodun temeli aynı ama kullanım şekilleri bir miktar değişiyor.
sıddııık Decapat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 285 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2023 #5 VolkanSuzer41 dedi: Esenlikler diliyorum arkadaşlar, Unityde 2D'de kullandığım C# Kodlarının aynısını 3D'de kullanabiliyor muyum yoksa değişime uğraması söz konusu mu? Genişletmek için tıkla... 2D 'de mesela Vector2 kullanırsın. 3D 'de ise Vector3 kullanırsın. Ondan dolayı biraz uğraştırır.
VolkanSuzer41 dedi: Esenlikler diliyorum arkadaşlar, Unityde 2D'de kullandığım C# Kodlarının aynısını 3D'de kullanabiliyor muyum yoksa değişime uğraması söz konusu mu? Genişletmek için tıkla... 2D 'de mesela Vector2 kullanırsın. 3D 'de ise Vector3 kullanırsın. Ondan dolayı biraz uğraştırır.