yigidyum Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2017 Mesajlar 2.823 Makaleler 1 Çözümler 16 1 Mayıs 2018 #11 Predator Titan dedi: Sorunun çözümünü de yazarsanız, sizden sonra ki aynı sorunu yaşayanlar da sorunu çözebilsin dostum. Genişletmek için tıkla... Sizin dediğiniz yaptım. Yanlışlıkla konu başlığı açmışım soru değil. Sizinkini en iyi cevap seçecektim yoksa.
Predator Titan dedi: Sorunun çözümünü de yazarsanız, sizden sonra ki aynı sorunu yaşayanlar da sorunu çözebilsin dostum. Genişletmek için tıkla... Sizin dediğiniz yaptım. Yanlışlıkla konu başlığı açmışım soru değil. Sizinkini en iyi cevap seçecektim yoksa.
Predator Titan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2015 Mesajlar 1.389 Makaleler 11 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Developer Profil Kapağı 1523184026 1 Mayıs 2018 #12 Sorununuz çözülsün geri teferruat.
yigidyum Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2017 Mesajlar 2.823 Makaleler 1 Çözümler 16 1 Mayıs 2018 #13 Predator Titan dedi: Sorununuz çözülsün geri teferruat. Genişletmek için tıkla... Bir şey daha soracağım. İki yolu uç uca ekleyince birbirine nasıl sıfırlıyorduk?
Predator Titan dedi: Sorununuz çözülsün geri teferruat. Genişletmek için tıkla... Bir şey daha soracağım. İki yolu uç uca ekleyince birbirine nasıl sıfırlıyorduk?
Predator Titan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2015 Mesajlar 1.389 Makaleler 11 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Developer Profil Kapağı 1523184026 1 Mayıs 2018 #14 yigidyum dedi: Bir şey daha soracağım. İki yolu uç uca ekleyince birbirine nasıl sıfırlıyorduk? Genişletmek için tıkla... CTRL tuşuna basıp yan yana getirdikten sonra ya V ya da T tuşu idi dostum.
yigidyum dedi: Bir şey daha soracağım. İki yolu uç uca ekleyince birbirine nasıl sıfırlıyorduk? Genişletmek için tıkla... CTRL tuşuna basıp yan yana getirdikten sonra ya V ya da T tuşu idi dostum.
yigidyum Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2017 Mesajlar 2.823 Makaleler 1 Çözümler 16 1 Mayıs 2018 #15 Predator Titan dedi: CTRL tuşuna basıp yan yana getirdikten sonra ya V ya da T tuşu idi dostum. Genişletmek için tıkla... Peki, çok teşekkürler yeniden
Predator Titan dedi: CTRL tuşuna basıp yan yana getirdikten sonra ya V ya da T tuşu idi dostum. Genişletmek için tıkla... Peki, çok teşekkürler yeniden
Predator Titan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2015 Mesajlar 1.389 Makaleler 11 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Developer Profil Kapağı 1523184026 1 Mayıs 2018 #16 @yigidyum Bu link işine yarayabilir eğer Unity üzerin de gelişmek istiyorsan.
yigidyum Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2017 Mesajlar 2.823 Makaleler 1 Çözümler 16 1 Mayıs 2018 #17 Predator Titan dedi: @yigidyum Bu link işine yarayabilir eğer Unity üzerin de gelişmek istiyorsan. Genişletmek için tıkla... Cidden çok sağolun çok işime yarayacak.
Predator Titan dedi: @yigidyum Bu link işine yarayabilir eğer Unity üzerin de gelişmek istiyorsan. Genişletmek için tıkla... Cidden çok sağolun çok işime yarayacak.