C# Unity 3D Dersleri 2023

VolkanSuzer41

Centipat
Daha fazla  
İyi günler dostlarım esenlikler diliyorum, Unity learn kısmından yararlı bilgiler edinip dersleri hallediyoruz ancak Türkçe kaynak olarak güncel bildiğiniz, işinde uzman insanların eğitim programları varsa paylaşırsanız çok mutlu olurum. Yabancı kaynaklara da açığım baktığım çoğu kurs 2019 hatta 2018 yılından kalma Unity learn kısmı dışında inanılmaz detaylı bol bir kaynak şu anlık bulamadım bende bulursam buradan paylaşacağım.
Not=: Unity vs üzerine Discord kanalları varsa, kayıtlıysanız da paylaşabilirsiniz, şimdiden teşekkürler.

Maalesef Türkçe degil ancak eskiden cok amator duzeyde ugrasirken su kisileri izliyordum ben.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Simdi senle palasacagim diye tekrar baktim ilki disinda digerleri burakmis gibi o yuzden ne kadar guncel bilgilerdir bilmiyorum ama en azindan ilki, sebastian lague, hala bence cok guzel ve Advanced level. Su en son ki fiyat politikasından sonra neden hala Unity ogrenmeye calisiyorsunuz, yeni hali ile de şartlara kabul musunuz yoksa son 3 hafta icinde "kullanicilarin tepkilerini gorduk, uzerinde duzenleme yapacagiz" aciklamasinin disinda benim kacirdigim bir geri donus mu oldu?

Sebastian yeni başlayan birine ağır gelir anlamaz hatta. Ayrıca evet fiyat politikasında değişiklik oldu.
  • Geliştiriciler, gelir 1.000.000 $'ın üzerindeyse gelirinden %2.5 pay veya kurulum başı ücretini ödeyecekler, geliştirici kendisi raporlayacak ve istediği seçeneği seçecek, yani teknik olarak %2.5 dan fazla ücret ödemeyecek.
  • 1.000.000 $'ın altında kurulum ücreti yok.
  • Ücretler yalnızca 2024 LTS ve sonrası için geçerli.
2018-2019 dan kalma unity tutorialları hala daha güncel, çok fazla değişen bir şey olmadı izleyebilirsin, burada discord kanalı paylaşmak sıkıntı olabilir, ben o yüzden isim vereyim, Mağara dev ve unog en aktif yerler arasında yer alıyor.

Bildiğim kadarıyla 200k ya kadar bir şey almıyorlar, 1m gelire kadar %2.5 alıyorlar artık, 1m'dan sonra %4'tü Unityde çalışan bir adam anlatıyordu 0.20 cent olayı da varmış ancak seçenek olarak mevcutmuş sadece

Bildiğim kadarıyla 200k ya kadar bir şey almıyorlar, 1m gelire kadar %2.5 alıyorlar artık, 1m'dan sonra %4'tü Unityde çalışan bir adam anlatıyordu 0.20 cent olayı da varmış ancak seçenek olarak l
ayrıca kaynaklar içinde sonsuz teşekkürler hepsine bakacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…