3 39004 Kilopat Katılım 6 Aralık 2014 Mesajlar 196 11 Ocak 2015 #1 Arkadaşlar ben Unity 3D ile oyun yapacağım ama karar veremedim C# ile mi yazayım JS ile mi yazayım hangisi daha uygun? Son olarak mobil oyun olacak. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ocak 2015
Arkadaşlar ben Unity 3D ile oyun yapacağım ama karar veremedim C# ile mi yazayım JS ile mi yazayım hangisi daha uygun? Son olarak mobil oyun olacak.
yiange28 Megapat Katılım 20 Ağustos 2014 Mesajlar 905 Makaleler 2 Çözümler 1 14 Ocak 2015 #2 Oyun=Nesne yani c#.
Kerim Doruk Akıncı Kilopat Katılım 24 Ocak 2015 Mesajlar 117 Yer Frankfurt am Main Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 25 Ocak 2015 #3 Kesinlikle C# ile yazman taraftarıyım. Javascript veya bir diğer değişle UnityScript ile kodlamaya çalışmak hatta anlamak bile sıkıntılı. MonoDevelop'un da C# için yazılım geliştirmeye büyük yardımlarda bulunmasından ötürü bile C# seçilebilir.
Kesinlikle C# ile yazman taraftarıyım. Javascript veya bir diğer değişle UnityScript ile kodlamaya çalışmak hatta anlamak bile sıkıntılı. MonoDevelop'un da C# için yazılım geliştirmeye büyük yardımlarda bulunmasından ötürü bile C# seçilebilir.