Furkannnn Megapat Katılım 8 Mayıs 2015 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #1 Bilgisayara format atmıştım Unity 3D ve Visual Studio tekrar kurdum ama Unity de C# oluştururken kodun kısaltmasını yazınca kodun tamamı gözükmüyor. Yani vec yazınca altta Vector 3 fonksiyonları belirmiyor. Sebebi nedir acaba?
Bilgisayara format atmıştım Unity 3D ve Visual Studio tekrar kurdum ama Unity de C# oluştururken kodun kısaltmasını yazınca kodun tamamı gözükmüyor. Yani vec yazınca altta Vector 3 fonksiyonları belirmiyor. Sebebi nedir acaba?
efekaynn Centipat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 82 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600 R5 5500 A520M-K V2 2X8 TUF GAMİNG RAM NX SERİES NX291 CASE Cinsiyet Erkek Meslek E-Ticaret Yönetimi, Genel Ürün Yönetimi, Dropshipping, Acemi Developer. 16 Ocak 2024 #2 Extensions kısmından bir eklenti kurman gerekiyor kısaltmaları almak için. Ama eklentinin ismini hatırlayamıyorum uzun zaman oldu.
Extensions kısmından bir eklenti kurman gerekiyor kısaltmaları almak için. Ama eklentinin ismini hatırlayamıyorum uzun zaman oldu.
Furkannnn Megapat Katılım 8 Mayıs 2015 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #3 Hallettim gerek kalmadı