Unity 3D nasıl kullanılır?

Peki Blender diye bir şey var onu nereden bulabilirim?
Blender başlangıç olarak sizi zorlar, sketchup 6 kullanılabilirsiniz. Eğer Blender kullanmak istersen ücretsiz bir şekilde bulabilirsiniz, Blender yazın google da aratın bulabilirsiniz.

Blender başlangıç olarak sizi zorlar, sketchup 6 kullanılabilirsiniz. Eğer Blender kullanmak istersen ücretsiz bir şekilde bulabilirsiniz, Blender yazın google da aratın bulabilirsiniz.
Öncelikle yardımın için çok teşekkür ederim. Şuan baya ilerleme katettim. Şuan fizik kuralları ile uğraşıyorum mesela bir tane top yaptım. Top yer çekimine göre sekiyor ve ayarladığıma göre yavaş yavaş sekmesi azalıyor. Sabah ilk işim C# kodları ile kare bir kutuyu hareket ettirmek olacak.

Yapamaz isen kutunun hareket etmesi için lazım olan kodu açıklarım

if (Input.GetAxis("Horzontal") < 0)
{
Debug.Log("Left!");
}
if (Input.GetAxis("Horzontal") > 0)
{
Debug.Log("Right!");
Kod bu mu?

if (Input.GetAxis("Horzontal") < 0)
{
Debug.Log("Left!");
}
if (Input.GetAxis("Horzontal") > 0)
{
Debug.Log("Right!");
Kod bu mu?
Bu hareket ettirmek için değil, kutunun yerini, yönünü console ekranına yazdıran bir basit Kod, hareket kodunu sabah sizinle paylaşırım.

Bu hareket ettirmek için değil, kutunun yerini, yönünü console ekranına yazdıran bir basit Kod, hareket kodunu sabah sizinle paylaşırım.
Sebilgi diye bir kanal var orada öyle yazıyor. Ama ondan sonra başka bir kod daha yazıyor ona bakmadım. Sabah kalkınca ilk işim o olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…