Lazoğlu61 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Temmuz 2015 Mesajlar 1.345 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2016 #21 PredatorTitan02 dedi: Unity profesyonel oyunlar yapmanızı sağlayacak bir platformdur. Yeni başlayanlar için kolay, ileri seviye kullanıcılar için güçlü bir araç olan Unity ile mobil, masaüstü, web ve oyun konsolları için 3 boyutlu oyunlar yapmak mümkündür. Bu eğitimleri almak için önce C# eğitimi almanızı tavsiye ederiz. Genişletmek için tıkla... O siteyi şimdi gördüm sık kullanılanlara ekledim sabah kalkınca oradan mı devam edeyim yoksa gittiğim yerden mi devam edeyim?
PredatorTitan02 dedi: Unity profesyonel oyunlar yapmanızı sağlayacak bir platformdur. Yeni başlayanlar için kolay, ileri seviye kullanıcılar için güçlü bir araç olan Unity ile mobil, masaüstü, web ve oyun konsolları için 3 boyutlu oyunlar yapmak mümkündür. Bu eğitimleri almak için önce C# eğitimi almanızı tavsiye ederiz. Genişletmek için tıkla... O siteyi şimdi gördüm sık kullanılanlara ekledim sabah kalkınca oradan mı devam edeyim yoksa gittiğim yerden mi devam edeyim?
Predator Titan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2015 Mesajlar 1.389 Makaleler 11 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Developer Profil Kapağı 1523184026 6 Temmuz 2016 #22 Darkspace dedi: O siteyi şimdi gördüm sık kullanılanlara ekledim sabah kalkınca oradan mı devam edeyim yoksa gittiğim yerden mi devam edeyim? Genişletmek için tıkla... Bu siteden devam etmeni öneririm.
Darkspace dedi: O siteyi şimdi gördüm sık kullanılanlara ekledim sabah kalkınca oradan mı devam edeyim yoksa gittiğim yerden mi devam edeyim? Genişletmek için tıkla... Bu siteden devam etmeni öneririm.
Lazoğlu61 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Temmuz 2015 Mesajlar 1.345 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2016 #23 PredatorTitan02 dedi: Bu siteden devam etmeni öneririm. Genişletmek için tıkla... Peki bir sorum olacak. C# kodlarını nereye yazmalıyım acaba? Visual Studio 2015'e yazdığımda hata verip duruyor.
PredatorTitan02 dedi: Bu siteden devam etmeni öneririm. Genişletmek için tıkla... Peki bir sorum olacak. C# kodlarını nereye yazmalıyım acaba? Visual Studio 2015'e yazdığımda hata verip duruyor.
Predator Titan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2015 Mesajlar 1.389 Makaleler 11 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Developer Profil Kapağı 1523184026 6 Temmuz 2016 #24 Darkspace dedi: Peki bir sorum olacak. C# kodlarını nereye yazmalıyım acaba? Visual Studio 2015'e yazdığımda hata verip duruyor. Genişletmek için tıkla... C# kodları olduğuna eminmisin? Hangi hatta çıkıyor resmini at çözelim.
Darkspace dedi: Peki bir sorum olacak. C# kodlarını nereye yazmalıyım acaba? Visual Studio 2015'e yazdığımda hata verip duruyor. Genişletmek için tıkla... C# kodları olduğuna eminmisin? Hangi hatta çıkıyor resmini at çözelim.
Lazoğlu61 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Temmuz 2015 Mesajlar 1.345 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2016 #25 Bir sorum olacak. Acaba 3 boyutlu hazır nesne (kule, sandal vb.) nereden bulabilirim?
Predator Titan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2015 Mesajlar 1.389 Makaleler 11 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Developer Profil Kapağı 1523184026 6 Temmuz 2016 #26 Darkspace dedi: Bir sorum olacak. Acaba 3 boyutlu hazır nesne (kule, sandal vb.) nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Kendiniz tasarlamanızı öneririm. Ama her model içinde saatlerce model yapmaya gerek yok, bu yüzden bu site var İstediğin modeli indir, indirirken (Max., FBX., 3DS) uzantılı modelleri indir, unity e atmayı biliyorsun dimi ? bu da dediğim site TF3DM - 3D Models for free
Darkspace dedi: Bir sorum olacak. Acaba 3 boyutlu hazır nesne (kule, sandal vb.) nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Kendiniz tasarlamanızı öneririm. Ama her model içinde saatlerce model yapmaya gerek yok, bu yüzden bu site var İstediğin modeli indir, indirirken (Max., FBX., 3DS) uzantılı modelleri indir, unity e atmayı biliyorsun dimi ? bu da dediğim site TF3DM - 3D Models for free
Lazoğlu61 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Temmuz 2015 Mesajlar 1.345 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2016 #27 Evet öğrenmiştim onu. Klasörü programın içine atıyorum sonra oradan yaptığım haritanın içine sürüklüyorum. Uzantı olarak hangilerini indirmeliyim?
Evet öğrenmiştim onu. Klasörü programın içine atıyorum sonra oradan yaptığım haritanın içine sürüklüyorum. Uzantı olarak hangilerini indirmeliyim?
Predator Titan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2015 Mesajlar 1.389 Makaleler 11 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Developer Profil Kapağı 1523184026 6 Temmuz 2016 #28 Yukarıda bahsettiklerimi indir, diğerlerini Unity desteklemiyor.
Lazoğlu61 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Temmuz 2015 Mesajlar 1.345 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2016 #29 PredatorTitan02 dedi: Yukarıda bahsettiklerimi indir, diğerlerini Unity desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... Bana bir tane kule önerebilir misin?
PredatorTitan02 dedi: Yukarıda bahsettiklerimi indir, diğerlerini Unity desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... Bana bir tane kule önerebilir misin?
Predator Titan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2015 Mesajlar 1.389 Makaleler 11 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Developer Profil Kapağı 1523184026 6 Temmuz 2016 #30 Darkspace dedi: Bana bir tane kule önerebilir misin? Genişletmek için tıkla... Biraz bekle. Watch Tower Army - 3d model - .3ds, .obj, .blend, .fbx
Darkspace dedi: Bana bir tane kule önerebilir misin? Genişletmek için tıkla... Biraz bekle. Watch Tower Army - 3d model - .3ds, .obj, .blend, .fbx