J Jupiter Parliyor Femtopat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 195 Çözümler 1 5 Ağustos 2023 #1 Varsa boyle bir şey (dinleyiciler haric) ornek ile gosterir misiniz? Ornegin bir gameobject hareket ettirme.
Varsa boyle bir şey (dinleyiciler haric) ornek ile gosterir misiniz? Ornegin bir gameobject hareket ettirme.
beratgg77 Centipat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Ağustos 2023 #2 Dootwen adlı plugin ile update olmadan haraket ettirebilirsin. Kendi arkasında gene update dönderiyor ama belki işine yarar.
Dootwen adlı plugin ile update olmadan haraket ettirebilirsin. Kendi arkasında gene update dönderiyor ama belki işine yarar.
J Jupiter Parliyor Femtopat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 195 Çözümler 1 8 Ağustos 2023 #3 beratgg77 dedi: Dootwen adlı plugin ile update olmadan haraket ettirebilirsin. Kendi arkasında gene update dönderiyor ama belki işine yarar. Genişletmek için tıkla... Bence Update kullanmak daha mantiklidir ya.
beratgg77 dedi: Dootwen adlı plugin ile update olmadan haraket ettirebilirsin. Kendi arkasında gene update dönderiyor ama belki işine yarar. Genişletmek için tıkla... Bence Update kullanmak daha mantiklidir ya.
beratgg77 Centipat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Ağustos 2023 #4 Yaptığın seye gore degisir yani. Dootween cok guclu bi tool unity kullanan herkesin kullanmasi lazim.
Yaptığın seye gore degisir yani. Dootween cok guclu bi tool unity kullanan herkesin kullanmasi lazim.
J Jupiter Parliyor Femtopat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 195 Çözümler 1 8 Ağustos 2023 #5 beratgg77 dedi: Yaptığın seye gore degisir yani. Dootween cok guclu bi tool unity kullanan herkesin kullanmasi lazim. Genişletmek için tıkla... Ben internette bir kod buldum daha iyi sanki. Bir tane static class olusturuyorsun. İcine Unity Action ve Monobeheviour parametreleri bir kac metot yaziyorsun. Sonra istedigin metot icinde istedigin kadar, bir islemi geciktirmek veya baska sure olaylari icin; this.wait( süre, ( ) => { islemler }); seklinde kullaniyorsun, cok faydali.
beratgg77 dedi: Yaptığın seye gore degisir yani. Dootween cok guclu bi tool unity kullanan herkesin kullanmasi lazim. Genişletmek için tıkla... Ben internette bir kod buldum daha iyi sanki. Bir tane static class olusturuyorsun. İcine Unity Action ve Monobeheviour parametreleri bir kac metot yaziyorsun. Sonra istedigin metot icinde istedigin kadar, bir islemi geciktirmek veya baska sure olaylari icin; this.wait( süre, ( ) => { islemler }); seklinde kullaniyorsun, cok faydali.
beratgg77 Centipat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Ağustos 2023 #6 Dootween de ise transform.DoMove(hedef posizsyon,kac saniye icinde olucagi); Gibi yazıyorsun.