K KaanBYK Hectopat Katılım 11 Aralık 2014 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2016 #1 Unity açılmıyor gri bir ekranda kalıyor. Yönetici olarak çalıştırmayı denedim yine aynı. Sürüm mü değiştirmem lazım ?
Unity açılmıyor gri bir ekranda kalıyor. Yönetici olarak çalıştırmayı denedim yine aynı. Sürüm mü değiştirmem lazım ?
R RealMon81 Hectopat Katılım 4 Kasım 2016 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2016 #2 KaanBYK dedi: Unity açılmıyor gri bir ekranda kalıyor. Yönetici olarak çalıştırmayı denedim yine aynı. Sürüm mü değiştirmem lazım ? Eki Görüntüle 142197 Genişletmek için tıkla... KARDEŞİM BENDEDE AYNI HATA VAR NASIL ÇÖZÜLÜR BİLEN YOKMU ? Bilgiseyarda Yönetici Olarak Çalıştırdım Yine Çalışmıyor Ve Uyumluluk Sorununu Giderdim Hala Çalışmıyor Napmam Gerek Uygulamanın Yeni Sürümünü İndirmek İnternete Ve Bana Çok Büyük Zarar Verir YOKMU ÇÖZÜM
KaanBYK dedi: Unity açılmıyor gri bir ekranda kalıyor. Yönetici olarak çalıştırmayı denedim yine aynı. Sürüm mü değiştirmem lazım ? Eki Görüntüle 142197 Genişletmek için tıkla... KARDEŞİM BENDEDE AYNI HATA VAR NASIL ÇÖZÜLÜR BİLEN YOKMU ? Bilgiseyarda Yönetici Olarak Çalıştırdım Yine Çalışmıyor Ve Uyumluluk Sorununu Giderdim Hala Çalışmıyor Napmam Gerek Uygulamanın Yeni Sürümünü İndirmek İnternete Ve Bana Çok Büyük Zarar Verir YOKMU ÇÖZÜM