B Buzdolabi Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 1.110 Çözümler 2 15 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar Unity'de proje açtığım zaman hep C diskinde 1 GB, 2 GB gidiyor. Bazen Temp'den siliniyor ama yine de birkaç GB kayboluyor. Toplam birkaç günde 10 GB yerim gitti Unity'den dolayı. Bunu nasıl düzeltebilirim? Bunu yazarken 2 GB daha gitti
Arkadaşlar Unity'de proje açtığım zaman hep C diskinde 1 GB, 2 GB gidiyor. Bazen Temp'den siliniyor ama yine de birkaç GB kayboluyor. Toplam birkaç günde 10 GB yerim gitti Unity'den dolayı. Bunu nasıl düzeltebilirim? Bunu yazarken 2 GB daha gitti
SUSAMLI ÇUBUK Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 2.671 Makaleler 1 Çözümler 12 15 Şubat 2023 #2 Belgerim veya kullanıcı klasörüne mi ne kaydediyor. Onlari silmen gerekiyor. Şu an mobilim, ararsan bulursun. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Şubat 2023
Belgerim veya kullanıcı klasörüne mi ne kaydediyor. Onlari silmen gerekiyor. Şu an mobilim, ararsan bulursun.
B Buzdolabi Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 1.110 Çözümler 2 15 Şubat 2023 #3 SUSAMLI ÇUBUK dedi: Belgerim veya kullanıcı klasörüne mi ne kaydediyor. Onlari silmen gerekiyor. Şu an mobilim, ararsan bulursun. Genişletmek için tıkla... Sadece Local'de var. Unity'yi diğer diske kurdum ama bu diskten gidiyor GB. Baktım AppData içindeki tüm klasörlerde var.
SUSAMLI ÇUBUK dedi: Belgerim veya kullanıcı klasörüne mi ne kaydediyor. Onlari silmen gerekiyor. Şu an mobilim, ararsan bulursun. Genişletmek için tıkla... Sadece Local'de var. Unity'yi diğer diske kurdum ama bu diskten gidiyor GB. Baktım AppData içindeki tüm klasörlerde var.
SUSAMLI ÇUBUK Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 2.671 Makaleler 1 Çözümler 12 15 Şubat 2023 #4 Buzdolabi dedi: Sadece Local'de var. Unity'yi diğer diske kurdum ama bu diskten gidiyor GB. Baktım AppData içindeki tüm klasörlerde var. Genişletmek için tıkla... Resme bak Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 1,6 MB · Görüntüleme: 44
Buzdolabi dedi: Sadece Local'de var. Unity'yi diğer diske kurdum ama bu diskten gidiyor GB. Baktım AppData içindeki tüm klasörlerde var. Genişletmek için tıkla... Resme bak
B Buzdolabi Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 1.110 Çözümler 2 15 Şubat 2023 #5 SUSAMLI ÇUBUK dedi: Resme bak Genişletmek için tıkla... Orada yok.
SUSAMLI ÇUBUK Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 2.671 Makaleler 1 Çözümler 12 15 Şubat 2023 #6 Buzdolabi dedi: Orada yok. Genişletmek için tıkla... Default yer orası değiştirmezsen başka yerde olması imkansız.
Buzdolabi dedi: Orada yok. Genişletmek için tıkla... Default yer orası değiştirmezsen başka yerde olması imkansız.
B Buzdolabi Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 1.110 Çözümler 2 15 Şubat 2023 #7 SUSAMLI ÇUBUK dedi: Default yer orası değiştirmezsen başka yerde olması imkansız. Genişletmek için tıkla... Hocam Unity ile alakalı bir şey yok. Dediğim gibi appdata dosyasındaki klasörlerde var. Bir de ben Unity'i diğer diske kurdum ama bazı dosyaları C diskinde herhalde o yüzden olmuyor olabilir.
SUSAMLI ÇUBUK dedi: Default yer orası değiştirmezsen başka yerde olması imkansız. Genişletmek için tıkla... Hocam Unity ile alakalı bir şey yok. Dediğim gibi appdata dosyasındaki klasörlerde var. Bir de ben Unity'i diğer diske kurdum ama bazı dosyaları C diskinde herhalde o yüzden olmuyor olabilir.