Unity açısı nasıl düzeltilir?

azuylâ

Decapat
Daha fazla  
Bir tus kombinasyonu yaptim sanirim ve sahnemin acisi boyle oldu duzeltemedim. Terraine giremiyorum normlade sag tik WASD ile yaklasirsiniz ama olmuyor artik.

Soyle bir goruntusu var. Yardimci olur musunuz?

Dosya Ekleri

• Ekran Resmi 2023-01-14 12.22.08.png
    Ekran Resmi 2023-01-14 12.22.08.png
    300,6 KB · Görüntüleme: 43
Sahneyi 2D görünümüne almışsınız. Sırasıyla;
  1. Scene sağ tık
  2. Overlays
  3. View Options
  4. 3D
Cok tesekkur ederim bir de game tabi scene'in yanina ekleyemiyorum ayri olarak aciliyor zaten projem game tabi seklinde aciliyor daha sonra ben eklentilerini yapiyorum bu konu hakkin bir fikriniz var mi?

Cok tesekkur ederim bir de game tabi scene'in yanina ekleyemiyorum ayri olarak aciliyor zaten projem game tabi seklinde aciliyor daha sonra ben eklentilerini yapiyorum bu konu hakkin bir fikriniz var mi?
Sağ üst tarafta layout kısmı var oradan seçerek değiştirebilirsin veya istersen game view olsun scene view olsun onları kendine göre düzenleyip yine o kısımdan kaydedebilirsin.

Sağ üst tarafta layout kısmı var oradan seçerek değiştirebilirsin veya istersen game view olsun scene view olsun onları kendine göre düzenleyip yine o kısımdan kaydedebilirsin.
Merhaba rahatsiz ediyorum fakat bir sorunum var assetlerim bir asset dosyam haric hep pembe bunun iki turlu cozumu var sanirim biri kayip materyal ile ilgili digeride hdrp/urp ile alakali su an karisik bir durumdayim ne yapabilecegimi bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı