Unity Android Build hatası Build alınmıyor

Vahşi Kelebek

Femtopat
Daha fazla  
1724139260859.png

1724139287724.png

Normalde Build alıyordum. SDK ve ndk pathlerini değiştirmedim değiştirdiğimde pek bir farklı sonuç almıyorum JDK sürümü için 11.0.14.1+1 sürüm olmasını istiyor ancak öyle bir sürüm bulamadım diğer sürümleri kabul etmiyor yani illa bu sürümü kullanın diyor oyunuma reklam atayacaktım ve Google Play Store API seviyesini yükseltin dediği için API seviyesini hedef olarak 34 yaptım. Bu ayarlamayı yaptıktan sonra Build almadım reklam kodlarını yazdıktan sonra alırım diye ancak bu hata çıkınca reklam kodlarını sildim böyle kaldı Build alamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-08-18 185526.png
    Ekran görüntüsü 2024-08-18 185526.png
    108,2 KB · Görüntüleme: 16
  • Ekran görüntüsü 2024-08-20 160427.png
    Ekran görüntüsü 2024-08-20 160427.png
    23,2 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
PlayServiceResolver Google SDK'sının bir parçası. Bunu silmemişsiniz gibi duruyor hataya bakınca. Build sürecine müdehale ediyor bu eklentiler. Bunları silmeniz lazım reklam eklemeden vazgeçtiyseniz.

Boş bir projeye sorun çıkaran SDK'yı import etmeyi deneyin. Import ederken çıkan dosya listesini iyice inceleyin. Import ettiği her şeyi asıl projeden silin muhtemelen düzelecektir.

PlayServiceResolver Google SDK'sının bir parçası. Bunu silmemişsiniz gibi duruyor hataya bakınca. Build sürecine müdehale ediyor bu eklentiler. Bunları silmeniz lazım reklam eklemeden vazgeçtiyseniz.

Boş bir projeye sorun çıkaran SDK'yı import etmeyi deneyin. Import ederken çıkan dosya listesini iyice inceleyin. Import ettiği her şeyi asıl projeden silin muhtemelen düzelecektir.
Package Manager bu kısımdan eklediğimi sildim konumu nerede olabilir

Google SDK'yı unitypackage olarak import etmediniz mi? Farklı bir şekilde mi import ettiniz? Hangi SDK bu mu? Değilse tam olarak link atabilir misiniz?

Şuradaki SDK'mı?

Build settings'ten gradle için yaptığınız ayarları da geri almanız gerekiyor muhtemelen.

1724160131574.png

Şuradaki ayarları boş projedeki ayarlar ile aynı yapmayı deneyebilirsiniz.

Bu arada sorun muhtemelen güncel Unity versionu kullanmamanızdan kaynaklanıyor. 2023.3'ün son sürümüne güncellerseniz de sorun çözülebilir ama önce şu anki sürümde düzgün build almaya çalışmak daha mantıklı tabi. Sonrasında çalışan projeyi yükseltip tekrar Google SDK'yı kurmayı deneyebilirsiniz.

Harici SDK'lar güncel Java sürümü, Java SDK sürümü isteyebiliyor. Özellikle Google SDK'ları bu konuda çok sorun çıkarıyor. Reklam, Google Play Game Services vs.

boş bir projede build alıyorum . buna build ettiğim şeyleri ana projede sildim ancak aynı hatayı alıyorum

klasördeki resolver dosyasının içinde build ettiklerim kalmış fark etmemişim hata ordan kaynaklanmış . projeyi buil ettim sağolun yardımlarınız için

boş bir projede build alıyorum . buna build ettiğim şeyleri ana projede sildim ancak aynı hatayı alıyorum

klasördeki resolver dosyasının içinde build ettiklerim kalmış fark etmemişim hata ordan kaynaklanmış . projeyi buil ettim sağolun yardımlarınız için
Google SDK'yı unitypackage olarak import etmediniz mi? Farklı bir şekilde mi import ettiniz? Hangi SDK bu mu? Değilse tam olarak link atabilir misiniz?

Şuradaki SDK'mı?

Build settings'ten gradle için yaptığınız ayarları da geri almanız gerekiyor muhtemelen.

Eki Görüntüle 2289348

Şuradaki ayarları boş projedeki ayarlar ile aynı yapmayı deneyebilirsiniz.

Bu arada sorun muhtemelen güncel Unity versionu kullanmamanızdan kaynaklanıyor. 2023.3'ün son sürümüne güncellerseniz de sorun çözülebilir ama önce şu anki sürümde düzgün build almaya çalışmak daha mantıklı tabi. Sonrasında çalışan projeyi yükseltip tekrar Google SDK'yı kurmayı deneyebilirsiniz.

Harici SDK'lar güncel Java sürümü, Java SDK sürümü isteyebiliyor. Özellikle Google SDK'ları bu konuda çok sorun çıkarıyor. Reklam, Google Play Game Services vs.
merhaba benim aldığım hatayı da bakar mısınız acaba belki çözebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı