Titanl1o Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 1.141 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #1 Merhaba Unity üzerinden bir oyun yaparken kurbağa animasyonunda bir sorun olduğunu fark ettim. Düzeltmeye çalıştım ama yapamadım bir anda kurbağa kayboluyor. Nasıl çözebilirim?
Merhaba Unity üzerinden bir oyun yaparken kurbağa animasyonunda bir sorun olduğunu fark ettim. Düzeltmeye çalıştım ama yapamadım bir anda kurbağa kayboluyor. Nasıl çözebilirim?
Çözüm Titanl1o 7 Nisan 2021 LinkAdam dedi: Kurbağa animasyonu neredeyse (o üçgen şeylerden biri) orada yazar. İlk dediğim şeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet olmadı. Aradaki bir fotoyu çıkartarak hallettim yine de teşekkür ederim.
LinkAdam dedi: Kurbağa animasyonu neredeyse (o üçgen şeylerden biri) orada yazar. İlk dediğim şeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet olmadı. Aradaki bir fotoyu çıkartarak hallettim yine de teşekkür ederim.
LinkAdam Hectopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 609 Çözümler 1 7 Nisan 2021 #2 Hocam en sona bir key daha oluşturun oraya da kurbağanın ilk halini koyun. Olmassa loop time devre dışıysa onu etkinleştirin. Artı 1 Eksi
Hocam en sona bir key daha oluşturun oraya da kurbağanın ilk halini koyun. Olmassa loop time devre dışıysa onu etkinleştirin.
KS KS Titanl1o Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 1.141 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #3 LinkAdam dedi: Hocam en sona bir key daha oluşturun oraya da kurbağanın ilk halini koyun. Olmassa loop time devre dışıysa onu etkinleştirin. Genişletmek için tıkla... Hocam ben daha unity de yeniyim loop time tam olarak nerede? Titanl1o dedi: Hocam ben daha Unity de yeniyim loop time tam olarak nerede? Genişletmek için tıkla... Buldum etkindi maalesef olmadı. Artı 0 Eksi
LinkAdam dedi: Hocam en sona bir key daha oluşturun oraya da kurbağanın ilk halini koyun. Olmassa loop time devre dışıysa onu etkinleştirin. Genişletmek için tıkla... Hocam ben daha unity de yeniyim loop time tam olarak nerede? Titanl1o dedi: Hocam ben daha Unity de yeniyim loop time tam olarak nerede? Genişletmek için tıkla... Buldum etkindi maalesef olmadı.
LinkAdam Hectopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 609 Çözümler 1 7 Nisan 2021 #4 Kurbağa animasyonu nerdeyse (o üçgen şeylerden biri) orda yazar. İlk dediğim şeyi denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS Titanl1o Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 1.141 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #5 LinkAdam dedi: Kurbağa animasyonu neredeyse (o üçgen şeylerden biri) orada yazar. İlk dediğim şeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet olmadı. Aradaki bir fotoyu çıkartarak hallettim yine de teşekkür ederim. Artı 0 Eksi Çözüm
LinkAdam dedi: Kurbağa animasyonu neredeyse (o üçgen şeylerden biri) orada yazar. İlk dediğim şeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet olmadı. Aradaki bir fotoyu çıkartarak hallettim yine de teşekkür ederim.