erenkowicz Hectopat Katılım 2 Eylül 2021 Mesajlar 482 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #1 Hocalarım ben arkadaşımla beraber bir oyun yapacağım ama oyunu birlikte yapma işini çözemedik. Bilen konuya cevap yazarsa seviniriz.
Hocalarım ben arkadaşımla beraber bir oyun yapacağım ama oyunu birlikte yapma işini çözemedik. Bilen konuya cevap yazarsa seviniriz.
Starlink_0 Hectopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 2.288 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #2 Ben yanlış şekilde anlamışım kusura bakmayın.
Syntax Error Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.688 Çözümler 10 27 Haziran 2023 #3 erenkowicz dedi: Hocalarım ben arkadaşımla beraber bir oyun yapacağım ama oyunu birlikte yapma işini çözemedik. Bilen konuya cevap yazarsa seviniriz. Genişletmek için tıkla... Collobrate gibi bir özellik vardı. Oradan arkadaşınızın epostasını eklemeniz lazım.
erenkowicz dedi: Hocalarım ben arkadaşımla beraber bir oyun yapacağım ama oyunu birlikte yapma işini çözemedik. Bilen konuya cevap yazarsa seviniriz. Genişletmek için tıkla... Collobrate gibi bir özellik vardı. Oradan arkadaşınızın epostasını eklemeniz lazım.
erenkowicz Hectopat Katılım 2 Eylül 2021 Mesajlar 482 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #4 Syntax Error dedi: Collobrate gibi bir özellik vardı. Oradan arkadaşınızın epostasını eklemeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam o özellik kaldırılmış Plastic SCM sayesinde çözdük sorunu ama yorum için teşekkür ederim. Konu kapatılabilir.
Syntax Error dedi: Collobrate gibi bir özellik vardı. Oradan arkadaşınızın epostasını eklemeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam o özellik kaldırılmış Plastic SCM sayesinde çözdük sorunu ama yorum için teşekkür ederim. Konu kapatılabilir.
Syntax Error Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.688 Çözümler 10 27 Haziran 2023 #5 erenkowicz dedi: Hocam o özellik kaldırılmış Plastic SCM sayesinde çözdük sorunu ama yorum için teşekkür ederim. Konu kapatılabilir. Genişletmek için tıkla... Kolay gelsin hocam, başarılar.
erenkowicz dedi: Hocam o özellik kaldırılmış Plastic SCM sayesinde çözdük sorunu ama yorum için teşekkür ederim. Konu kapatılabilir. Genişletmek için tıkla... Kolay gelsin hocam, başarılar.
erenkowicz Hectopat Katılım 2 Eylül 2021 Mesajlar 482 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #6 Syntax Error dedi: Kolay gelsin hocam, başarılar. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam 1 aydan kısa sürede yayınlamayı düşünüyoruz bu platformdada konu açarım oyunla ilgili.
Syntax Error dedi: Kolay gelsin hocam, başarılar. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam 1 aydan kısa sürede yayınlamayı düşünüyoruz bu platformdada konu açarım oyunla ilgili.