MBirhanM Kilopat Katılım 29 Mayıs 2016 Mesajlar 908 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2018 #11 inPijamas dedi: Çekiliş bitti! Arkadaşa söz verdim ve hepsini ona vereceğim. İlerleyen zamanlarda tekrar yaparız bir çekiliş, şansınızı onda denersiniz. Genişletmek için tıkla... Tüh be kanka. Bende bundan kesin kazanırım diye ümitlenmiştim.
inPijamas dedi: Çekiliş bitti! Arkadaşa söz verdim ve hepsini ona vereceğim. İlerleyen zamanlarda tekrar yaparız bir çekiliş, şansınızı onda denersiniz. Genişletmek için tıkla... Tüh be kanka. Bende bundan kesin kazanırım diye ümitlenmiştim.
mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.530 Makaleler 2 Çözümler 129 8 Eylül 2018 #12 Katılıyorum. kg_msn@hotmail.com <3
yigidyum Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2017 Mesajlar 2.823 Makaleler 1 Çözümler 16 8 Eylül 2018 #13 inPijamas dedi: Çekiliş bitti! Arkadaşa söz verdim ve hepsini ona vereceğim. İlerleyen zamanlarda tekrar yaparız bir çekiliş, şansınızı onda denersiniz. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. inPijamas dedi: Başka katılan olmadığına göre tüm kodlar en geç yarın akşam mail adresinize iletilecek. Genişletmek için tıkla... Kodlar hala gelmedi. @inPijamas Son düzenleme: 10 Eylül 2018
inPijamas dedi: Çekiliş bitti! Arkadaşa söz verdim ve hepsini ona vereceğim. İlerleyen zamanlarda tekrar yaparız bir çekiliş, şansınızı onda denersiniz. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. inPijamas dedi: Başka katılan olmadığına göre tüm kodlar en geç yarın akşam mail adresinize iletilecek. Genişletmek için tıkla... Kodlar hala gelmedi. @inPijamas